Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boguszz

Fantazje

Polecane posty

Gość natalllkkaa
kobieto, jeżeli ty masz 40 lat to tylko należy ci współczuć, kto cię wychowywał? Twoja logika i analogie, które próbujesz tutaj podsuwać, świadczą -mimo twojego wieku- o totalnym ignoranctwie. jak można porównywać zboka do wegetarianina, a może konsumpcja kału dla ciebie to też zabawa erotyczna? Może zabawy z dziećmi to też erotyka ???? I proszę cię, nie mów mi gdzie mam pisać, to forum publiczne, ktoś kto podejmuje wątek oczekuje odpowiedzi, a może nie.... może w/g ciebie on tylko szuka popleczników, szuka takich samych zboków jak on? więc znalazł 40tkę, wymieńcie się mailami, może i odbyyty sobie będziecie wylizywać- jak robi ty część piszących. To forum już dawno zeszło na psy dzięki właśnie takim ludziom ja wy, na szczęście w relu to rzadkość, całe sfory zboków ulokowały się na podobnych forach... Nie musisz martwić się o moją klasę bo ją mam, chyba w przeciwieństwie do ciebie, higiena, estetyka domu, bajeczny i fantazyjny sex, to podstawa mojego codziennego życia... Czytam czasami to forum i większego zwyrodnienia obyczajów nie widziałam, ale widzę że to zależy od wychowania... i jeszcze żeby nie było, jestem ateistką!

Gość gość
natalllkkaa fzyskusja z tobą jest bez sensu. Masz obsesję na temat kału a tutaj nikt oprócz ciebie nic o nim nie wspominał. Zakończ dyskusję,daj się innym wypowiedzieć i nie mieszaj. Uprawiaj sex jaki lubisz i tego ci zyczę,

Gość Kirsty123
Mam taką fantazję może niektórym wyda się banalna a chodzi o to aby mój mężulo przyłapał mnie na masturbacji wtedy kiedy się go nie spodziewam. Myślę, że wstyd, zaskoczenie doda mi dodatkowego powera a potem on zajmie się niegrzeczną dziewczynką. Opiszcie swoje fantazje i te realne i te nierealne.

Gość zarlacz
Zabawiam sie z 19 tką u niej w domu i przylapuje nas jej mama powiem ze calkiem dobrze wygada najpierw krzyczy a pozniej.przylacza sie do zabawy.Ot taka sobie fantazja.

Bogusz dam Ci dobrą (moim zdaniem radę). Nie pytaj innych o zdanie, bo decyzja należy jedynie do Ciebie i Twojej dziewczyny/żony. Jeśli masz na to ochotę, to nie zwlekaj, tylko zróbcie to. Problem występuje generalnie wtedy, jeśli nie masz ochoty. Wtedy wypadałoby się zastanowić, czy warto zrobić to dla niej. Moim zdaniem w związku ludzie powinni sobie nawzajem pomagać, również w spełnianiu marzeń. Oczywiście to tylko moja opinia i nie musisz się z nią zgodzić. Pozdrawiam

Gość Boguszz
JuzDawnoNic Całkowicie się zgadzam

Gość Boguszz
Myślę, że moja partnerka jednak się zdecyduje, złoty deszczyk dla niej to marzenie dla mnie też ogromne, będę się pławił w jej soczkach, myślę, że da sie też namówić na zrobienie klocka na mnie, marzę o jej czekoladowej wydzielinie :P

Gość Boguszz
15:49 to podszyw. Niestety jakiś zboczeniec grasuje na kafeterii i napala się pisząc o swoich marzeniach. Dewiantów jednak nie brak.

Gość gość
i boguszów kąpiących się w swoich odchodach też :D:D:D:D

Gość gość
bogusz nie reaguj na zaczepki debili bo to walka z wiatrakami. Swoje niespełnione marzenia wciskają innym a przy tym są wulgarni do potęgi i zohydzają igraszki innym. Nikt normalny tak się nie zachowuje.

Gość miły pan
Dopiero poczytałem sobie i śmiem się włączyć , ta natalllkkaa podejrzewam że raczej nie ma pojęcia co to jest sex , możliwe że to jakaś siostra zakonna , albo pewnie stara panna , która jak się przebiera w koszulę nocną do snu to gasi światło bo się wstydzi samej siebie i kąpie się po ciemku hi hi , a co do siusiania na siebie to ja np bardzo to lubię i jeśli jest obustronny akcept to cóż wtym złego ? moja żona robi mi to od lat , tyle że stawia warunek że potem mam się wykąpać i w takim razie nie wiem o co tu drzeć koty , podejrzewać można panie pokroju natalllkkaa iż możliwe że albo mają może jeszcze gorsze upodobania albo w sferze sexu nie mają nic***** prostu zazdroszczą i stąd ich wypowiedzi...........a swoją drogą nie ma to jak siusiu zdrowej dziewuchy :))))

Gość miły pan
moja żona jest zawsze w tym najlepsza, ale ostatnio nasza dobermanka zrobiła mi taki prysznic złotego deszczyku, że przez kilka dni nie ośmieliłem się kąpać. Przy okazji tak mnie podnieciła, że walnąłem jej cudowną minetkę, aż się sierść niej posypała. Trudno mi teraz wybrać, czy żonka ma na mnie sikać czy mój kochany pupilek . Jak uważacie kto może być lepszy? :)

Gość miły pan
miły pan z 19.03 to podszyw , p******* zoofil.........

Gość gość
przez zboków nie da się pogadać

Gość gość
nie mam pojęcia, dlaczego porąbani popaprańcy wręcz dewianci włączają z chamskimi podszywami. Chyba są to samotni frustraci niezdolni do normalnych kontaktów damsko-męskich

Gość gość
MAM NA GLOWIE MOSZNE może i masz ale rozum to raczej taki jaki ma np kura

Gość miły pan
Mam na głowie mosznę -- dokładnie to widać po twoim wpisie , ztym że nie masz na głowie moszny ale masz zamiast głowy i mózgu tylko właśnie mosznę i to szkoda że pustą , ale pewnie jaja Ci wycieli hi hi:((((( :(((

Gość miły pan
co tak temat ucichł? Ostatnie spróbowałem w męskiej toalecie zaczaiłem się pod pisuarem, wrażenia niesamowite lali na mnie a ja w tym czasie dostawałem dziesięć orgazmów :), Bajka po prostu :)

Gość gość
Polskie dziewczyny pokazują co mają. Uwielbiam je. Erofreak.com