Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka to tylko ja

jaki rodzaj antykoncepcji wybrać

Polecane posty

Gość autorka to tylko ja

dziewczyny pomóżcie. Brałam już 4 rodzaje tablete antykoncepcyjnych i wszystkie na mnie bardzo źle działają. Ostatnie musiałam odstawić bo byłam tak nerwowa, że denerwowałm sie czesto na córeczkę, a przecież jak mogę się denerwować na takie maleństwo dlatego, że marudzi trochę? i ogólnie miałąm wybuchy złości albo płaczu. Przez 3 lata stosowaliśmy kalendarzyk i stosunek przerywany ale zaliczylismy wpadkę - z czego sie teraz bardzo cieszę. Jednak przez jakieś 2-3 lata nie możemy sobie pozwolić na drugie dziecko. Czy sama prezerwatywa wystarczy? stosował ktoś tylko i wyłącznie prezerwatywę? ja sie kiedyś zraziłam bo pękły nam 2 prezerwatywy dobrej marki ( ale nie było dziury tylko przerwały sie w połowie wysokości nie wiem jakim cudem ) czy może polecicie mi coś innego?

Gość gość
Wyjmij kolczyk z c**ki i prezerwatywa wystarczy.;)

Gość gość
Moze spirala mirena, skiro juz rodzilas. 5 lat z glowy. My przez dwa lata jechalisny na samych gumkach i wpadki nie zalivzylisny, wystarczy nsuczyc sie je zakladac.

Gość gość
gumki akurat facet umie zakładać bo kilka przez rok je używaliśmy tlyko jak pękły ( może wadliwe bo z jednego opakowania ) to troszkę się zawiodłam na gumkach

Mi nigdy gumka nie pękła.A używałam z różnych firm. Może źle była założona :P Tak czy siak wachlarz masz bogaty - gumka,plastry,zastrzyk,kapturek,wkładka,globulki.

Gość gość
jeśli nie pęknie to wystarczy. Możecie zastosować też dodatkowe zabezpieczenie. My kiedy używaliśmy jeszcze gumek kupowaliśmy żel plemnikobójczy - contragel, tak dla pewności