Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was też tak brudzi sie w domu pytajnik

Polecane posty

Gość gość

moge szorować na kolanach cały dzień a i tak na drugi dzień albo za dwa dom wygląda tak jakbym w ogóle nie sprzątała :o kurz i w ogóle, macie jakieś sposoby by porządek zachował się na dłużej?

Gość gość
nie mam sposobu niestety tez sprzatam co dzien po pracy mozna sie zerzygac

Gość Polacy to ścierwwo
Polaka poznasz po tym że ma brudno w domu. Nie czytaliscie mein kampfa? Polacy to świnie. To tak jakby się dziwić że w chlewie syf

Gość gość
przyjedz do niemca dopiero zobaczysz co znaczy syf smrod i goffno nie dom :D idioto :) niemcy to bydlaki swinia przy nich to cudowne zwierze :)

Gość gość
Do Polacy to ś****wo: A Ty kim jesteś? Francuzem, Hiszpanem, Amerykaninem? Nie, jesteś Polakiem. ty też mieszkasz w chlewie, wiec nie rób tu filozoficznych wykładów, jak to wszyscy mają brudno, a Ty nie. Należysz do tej społeczności, więc mówisz również o sobie. . Do gościa-autora: Wiem o czym mówisz, ten kurz pojawia się znikąd. Najlepiej nie otwierać okien i meble takim specjalnym środkiem sprzątać. troszeczkę pomaga

Gość Polacy to ścierwwo
Ale ja nie pisze o mnie tylko o polakach. Dziwicie się że macie w domach brudno to was sprostowałam. Pomóż polakowi a jeszcze chamsko cie potraktuje

Gość gość
polacy to ś****wo x czyściocha za 5 zł:D

Gość gość
twoja głupota nie zna granic. Mówisz o Polakach? A Ty kim jesteś? No właśnie polką, wiec mówisz też o sobie! jaka tępaczka z ciebie, aż żal mi ciebie...

Gość gość
niemiec cie traktuje super :D tania silo robocza

Gość gość
No dobra, ale pytanie nie dotyczylo kto ma brudniej czy czysciej w domu, tylko jak to ogarnąć tak czy nie?

Gość gość
nie spać, z*********ć i będzie czysto ;)

Gość gość
polki to super czyste Kobiety :) sprzataja dbaja o dom malo ktora jest balaganiara i leniem w niemczech natomiast Kobiety sa okropnie leniwe brudaski i nie potrafia w ogole dbac o dom, ogolem nic nie potrafia albo malo :) co do sprzatania z tym kurzem mam to samo choc dziennie odkurzam meble oraz podlogi chyba raczej nie wiele sie na to poradzi

Gość Polacy to ścierwwo
Musiałabyś cofnąć czas i urodzić się innej rasy, narodowości. Ale to niemożliwe także Jedyne co c***ozostało to pogodzić się że jesteś polską świnia i zaakceptować syf w domu.

Gość gość
Polacy to ś****wwo a jak u ciebie z syfem? pewnie masz go pelno świnio, a właściwie macioro!

Gość gość
niestety przy dzieciach to ciagła harówka. Jak nie podłogi trzeba pomyć, to naczynia, jak nie naczynia to pranie, jak nie pranie to sprzątanie zabawek

Gość gość
to "wyjatkowa" maciora- sprzedajna k*****a polska na uslugach hitlerowcow :D

Gość gość
Do Polacy to ś****w..... Polaka poznasz bo brudnym domu? To jeszcze nie byłaś u holendra To są dopiero mega syfiarze U nas nie jest źle

Gość gość
Dobry odkurzacz z giltrem i mop plaski z viledy. Czasem parownica. Malo rzeczy i wsxystko w szafkach. Lazienka codziennie czyszczona , wietrzenie.

Gość gość
gość polki to super czyste Kobiety usmiech.gif sprzataja dbaja o dom malo ktora j......." Co Ty opowiadasz? A to tylko do kobiet należy dbanie o dom? Mój mąż dba o czystość w domu w równym stopniu co ja i inaczej sobie tego nie wyobrażam A co do brudu za granicą to prawda Ja to sobie tłumaczę tym, że skoro kobiety są tam bardziej świadome i równouprawnione, to takim ciężej jest wmowić, że ich głowną aspiracją zyciową powinno być dbanie o czystośc w domu, szorowanie podłóg itd

Gość gość
Ten ktoś o psudo "Polacy to ści*rwo", to jakaś zaściankowa baba, co myśli, że jak przeczytała mein kampfa, to wszystkie rozumy pozjadała. a w życiu nosa poza wlasny dom nie wytknęła (a już nie mówie o podrózowaniu po różnych krajach). U siebie ma brud, to takie farmazony mówi. Ogłaszam wszem i wobec: to czy masz brud w domu nie zależy od tego jakiej jesteś narodowości, a od tego czy jesteś typem brudasa, czy nie.

Gość gość
ignorujcie tą niemiecką brudaske widać że to jakaś maciora co w chlewie mieszka i przyszła wylewać frustracje 🖐️

Gość uuiyiuyuiy
temat o sprzataniu, a pitolicie trzy po trzy o Niemcach. u każdego niestety sie brudzi, mnie wkurzają czarne farfocle na białych powierzchniach w łazience, przypuszczam, ze to coś leci mi z wywietrznika, możliwe to? W całym domu mam kurz, wiadomo, ale te czarne pyły to w łazience. sprzątam codziennie na bieżąco, podłogi myję rzadziej, ale w korytarzu co dzień przejadę ścierą, bo zimĄ brudzi sie bardziej. gary myje zmywarka, w porzadkach pomaga rodzina, do mnie w szczególności nalezy sprzątanie łazienki (lubię), pranie, wieszanie, układanie (tez lubię). Aha, lubie tez odkurzanie, nie znoszę mycia okien i prawie nigdy nie myję. nie zajmuje sie tez kocią kuwetą, robia to inni :) po prostu porzadki trzeba robić codziennie i systematycznie, ale i tak wciąz od nowa jest cos do zrobienia. gotować nie lubię, cześciej robi to mąż.

Gość sie zapytuje
nie, u mnei dużo trzeba żeby pojawił się kurz:) Ale, mieszkałam kiedyś w bloku blisko *****iwej drogi (zjazd na trasę i z trasy) i co tydzień trzeba było myć okna, firanki wiecznie szare a kurz pojawiał się w mgnieniu oka;/

Gość uuiyiuyuiy
dodatkowo mam kota i wszędobylskie kłaki :) dlatego odkurzam codziennie

Gość gość
polacy to syfiarze nawet rano w chacie nie wywietrzą nocnego smrodu