Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Język angielski jest bardzo brzydki moim zdaniem

Polecane posty

Gość gość

mówią jakby mieli zapchany nos i kluski w mordzie :O seplenienie a nie mowienie

Gość gość
Dla mnie to też bełkot....

Tak mówią ci, którzy nigdy nie uczyli się żadnych języków. Znajomość nawet kilku języków obcych w dzisiejszych czasach jest wskazana. Język niemiecki jest dla ucha koszmarem, ale nauczyłam się go z przekory, a angielskim potrafię swobodnie się porozumiewać. Wszystkich do tego namawiam. Od nauki głowa nie boli, chyba, że jest się śmierdzącym leniem :D 🖐️

Gość gość
oreore - w ogole nie zrozumialas tematu albo jestes tępa. Ten topik jest o tym, że jezyk angielski jest brzydki do sluchania.

Gość gość
Akcent brytyjski jest za je bi sty , ale kto co lubi :) o gustach się nie dyskutuje

Polski też piękny nie jest - brzmi jak szelest. Jeżeli mnie rozumiesz języka to brzmi jak dziwny bełkot bo nawet nie wiesz gdzie jedno słowo się kończy, a drugie zaczyna.

Gość gość
Skoro jest take brzydki to dlaczgo 90/ piosenek jest w tym jezyku dla mnie jest super

Gość gość
ja tam wole polskie rrzy pszczy i brzczy

Gość gość
człowiek światły zna przynajmniej jeden język i swobodnie porusza się po świecie,uwielbiam j.ang,to jeden z najłatwiejszych języków świata

Gość gość
popieram goscia powyzej

Gość gość
Jaka epoka taki tzw. uniwersalny język - kiedyś łacina i francuski pieściły ucho, dzisiaj w powszechnym użyciu jest najmniej literacki, ale i zarazem najlepiej oddający myśl kupców, bankierów, prostytutek i pijaków - pozbawiony melodii i jakichkolwiek subtelności angielski. Najobrzydliwszy język w całej Europie, mniej znośny nawet niż niemiecki - tu chociaż grają marsza, a słuchając angielskiego ma się wrażenie, ze obok pracuje kosiarka.

Gość gość
najohydniejszy jest francuski. Angielski jest fajny

Gość trytawe4tj
A ja sadze ze j.ang jest bardzo ladny ale tylko brytyjski lub amerykanski, nie szkocki, to jest dopiero belkot

Gość gość
Racja, Angielski jest wstrętny, bełkot i seplenienie, masa kretyńskich skrótów, wulgaryzmów, nowomowy :( Niemiecki jest bardzo urzędowy, oficjalny, brzydki ale lubie go sluchac, gdy ktos mowi po niemiecku od razu czuje od niego pewnosc siebie i sile :D Języki słowianskie jak polski i ruski tez są wstrętne, seplenienie i ciągle : szu szu szu :O Najładniejszy jak dla mnie jest włoski, hiszpański

Gość gość
polski to jakby myszy lataly po strycu :-D

Gość gość
albo rozmowa gesi i kaczek :-D

Gość Lesz
Dnia 27.01.2014 o 21:15, Gość gość napisał:

Skoro jest take brzydki to dlaczgo 90/ piosenek jest w tym jezyku dla mnie jest super

bo nie słuchasz  i nie znasz piosenek np z Bułgarii, Czech, Rosji, Izraela, Hiszpanii, Włoch czy Brazylii

Gość inglisz
10 minut temu, Gość Lesz napisał:

bo nie słuchasz  i nie znasz piosenek np z Bułgarii, Czech, Rosji, Izraela, Hiszpanii, Włoch czy Brazylii

Do you think that autor answer you after 5 years?