Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można usprawiedliwić sprzedanie swojego ciała

Polecane posty

Gość gość
nie rób tego dziewczyno, skoro już teraz płaczesz pomyśl co będzie potem. Mając taką sytuację wolałabym rzucić studia i zaczać pracować gdziekolwiek, nawet jako zamiatacz ulic.

Gość prawictwo pospolite128
Striptizerka moze pracować na domówce .. Nie pół miasta zatem tylko jeden facet , ktorego przyjmujesz w mieszkaniu . 100 zł za 30 minut striptizu .

Gość gość
bedziesz zalowac do konca zycia :O

Gość gość
striptizerka to dobry pomysł. przemyśl to. zdecydowanie lepsze zajęcie niż bycie dziw*ką

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego piszecie, że to prowokacja, przecież niestety takie rzeczy się dzieją... Nie mam czasu żeby dorobić, już dorabiałam ostatnio praktycznie ciągle chwytam sie dodatkowych zajęć, ale to groszowe sprawy biorąc pod uwagę ile rodzicom tych pieniędzy potrzeba... A studiów nie mogę rzucić, ja chcę w życiu być kimś... kiedyś to będzie tylko wspomnienie

Gość gość
a ja będę wredna. nie rozumiem ludzi, ktorzy idą na studia bez jakichkolwiek oszczędności. Jeśli nie masz odłożonych 10patyków albo rodzice nie są w stanie zapewnić ci "przetrwania", zacznij pracować, odpuść sobie ten rok, wyjedź zagranicę i wtedy zaczynaj życie studenckie. A jesli chodzi o temat. Nie rób tego. Rozumiem, że mama jest chora i jest jej ciężko, ale musisz skupić się na swoim życiu. To cieżka decyzja, ale przestań tam jeździć-tracisz kasę na transport. lepiej wyślij im jakieś pieniądze, nawet te ktore mialabys przeznaczyc na drogę.

Gość fffffffg
wejdz na google - roksa.pl - kategoria - panie- striptiz

Gość gość
tak nawiasem: co studiiujesz? to coś trudnego?

Gość gość
Gdyby wszyscy tak myśleli, to tacy ludzie jak ja zostawaliby w swoich małych miejscowaściach i do niczego nie dochodzili a ja wymarzyłam sobie ambitny kierunek i przez 2 lata było bardzo dobrze, żyłam skromnie ale mi wystarczało... Dobrze nie ważne, uciekam na razie, prześpię to i zajrzę później...

Gość gość
jejku, ale ty jesteś niekumata. czy ktoś ci radzi żeby do końca życia siedzieć w domu na wiosce? poprostu trzeba czasami mysleć trochę bardziej odpowiedzialnie. Jak wiesz ze jestes biedna a rodzicow nie stac na twoją nauke, bierzesz sprawy w swoje ręce i zarabiasz... ale nie, ty i tak powiesz że tak postepują tylko ci zaściankowi. nie ma co się oszukiwac, studia to duży wydatek. zarobilabys tą kasę i byloby ok. Poza tym mam wrażenie, że myslisz że same studia dadzą c**prestiż. aż bije od ciebie ta wyższośc. i co myślisz, że ludzie bez mgr przed nazwyskiem są gorsi? z teoich wypowiedzi tak wnioskuję.

Gość gość
a idź sie rżnąć! dostaniesz kase (o ile koleś cie nie wykiwa) i moze nawet bedzie przyjemnie (o ile np. brutalnie nie zg***** analnie) ;)