Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka powiedziała że mam się nie pokazywać w domu jesli

Polecane posty

Gość gość

pojdę na operację plastyczną. mam 19 lat i termin na sierpień na korekte nosa. jestem w pełni zdecydowana. planowalam to od 5 lat. nochal mam wielki i okropny, to źródlo kompleksow i zlego samopoczucia. Powiedziałam dzsiaj mamie o mojej decyzji, a ona skoczyła na mnie z mordą i powiedziała ze mam iśc na "swoje" i zarabiać i mam jej nie wspominać więcej o op. pieniądze na nią oczywiście są MOJE. harowałam jak wół żeby zaoszczedzić trochę grosza. rezygnowałam z wczasow, imprez, wakacji tylko po to żeby pracować. a ona mi teraz z takim tekstem... zalamałam się

Gość gość
wyprowadź się i realizuj swoje marzenia.

Gość gość
Twoja matka jest za przeproszeniem glupia i zacofana... co złego w operacji jesli ma cie uszczesliwic?

Gość gość
operacje oczywiscie ,ze zrob... jesli nawet matka wyrzuci cię z domy to jakos sobie poradzisz

Gość gość
dokładnie...jakaś zaściankowośc. przecież to twoje życie, rób co chcesz, najwyżej się wyniesiesz

Gość gość
a możesz pokazac zdjęcie nosa? z ciekawości.. bo ja też mam duży nos i myślałam kiedyś o operacji.

Gość gość
najgorzej będzie jak wrocisz z nowym nosem, ktory okaże się gorszy niż ten wyjściowy. Już wyobrazam sobie jej minę i slynne "a nie mowilam" :)

Gość gość
I ma rację! Dzieci umierają w Afryce z głodu, tyle biedy dookoła, a panienka wyda lekką rączką pieniążki bo jej się nosek nie podoba, no naprawdę wybacz ,ale ludzie mają o wiele wieksze problemy niż twój kinol i im bardziej by się należały te pieniądze, a ,że zarobiłaś wielka mi krzywda, niektórym do pierwszego nie starcza mimo ,że harują , na miejscu twojej matki też bym nie chciała takiego dziecka

Gość gość
co ty pier**dzielisz. to są JEJ pieniądze. to ONA je zarobiła. i to ONA ma prawo zdecydować na co je wydac. Nie wiem dlaczego nie mowi się w ten sposob o ludziach ,ktorzy zamiast pomagać dzieciom z afryki kupują nowe samochody za 100tysi.

Gość gość
też mam wielki nos. Ci ktorzy nie mają tego problemu nigdy nas nie zrozumieją. ciągla świadomośc że 99% społeczeństwa wygląda normalnie podczas gdy ty masz szlaufa na środku twarzy może naprawdę dobić.

Gość gość
i g***o z tego ,że zarobiła ,ale mieszka w domu mamusi i pewnie nie musi sie dokładać do rachunków i wszystkiego wiec na nos zarobiła. I dobrze jak cię wyrzuci, stać cię na takie fanaberie to zobaczysz jak wygląda prawdziwe zycie kiedy samemu trzeba na siebie zarobic

Gość gość
ci ludzie ktorzy kupuja nowe samochody zamiast pomagac biednym to też szuje , egoistyczne świnie , tak samo jak paniusie robiace operacje plastyczne czy wydające kase na pierdoły zamiast pomoc innym ,albo zrobic cos pożytecznego ,a mamusia zapiernicza na rachunki...

Gość ixidixi
nos to pikuś, zęby mam krzywe i nie mogę się uśmiechać pełną gębą

Gość gość
gość 15:19- oj tak faktycznie wielka mi tragedia, zrozumieć to można kogoś bez ręki, nogi, a i tak jakos ci ludzie sobie radzą,a nie panienke z za duzym nosem

Gość gość
Zgadza się, nie muszę się dokładać do rachunków. w tym roku zdaję maturę i kończę szkołe. mam zamiar isć na studia zaoczne i pracować w międzyczasie. Tak czy owak będę na siebie zarabiała. Nos strasznie mi przeszkadza. Jest wielki. dużo osob się śmiało w przeszlości, teraz już trochę dorośli. Mam zrytą psychikę przez te docinki z przeszlości. mam do końca życia meczyć się z kompleksem, żyć bez faceta i z ciągłym poczuciem niższości bo mamusi coś się nie podoba? trudno. chce mnie wyrzucić-OK. poprostu nie spodziewalam się tego po niej.

Gość gość
A masz duży nos, krzywe zęby czy jakiś inny widoczny defekt? pewnie nie, dlatego nie oceniaj nas. jest mi przykro z tego powodu, do tego ta cholerna świadomośc, że przez "to" zawsze będe tą najbrzydszą, bez szans na milośc...

Gość gość
Ty nie myśl o facetach tylko o nauce skoro zdajesz maturę i troche pokory radze bo widze ,że młodzi ludzie teraz myślą o wszystkim tylko nie o tym co trzeba , nie widza co jest najważniejsze tylko operacje plastyczne, wygląd, ciuszki się liczą, żałosne :O ludzie nie mają co jeśc nawet w naszym kraju, ale niektorzy widza tylko siebie, strasznie puste to pokolenie

Gość srajcie sie
p******* k***y to czemu nie dajecie na dzieci z Afryki co!??!?! krowa ktora ryczy malo mleka daje!!!!!!!!!! Pozabijałabym was wy szmaty p********e tak bez sensu p*********e!

Gość gość
i ch*uj ci do tego, dziewczynie przeszkadza nos i ma prawo go zrobić. ani ty ani jej matka nie powinni się wtrącać.

Gość gość
a właśnie k***a ,że ja pomagam może nie dzieciom z Afryki ,ale mojej biedniejszej czesci rodziny np sporo pomogłam wiec nie oceniaj jak nie znasz !

Gość gośćVIP
tutaj wyłazi to zaściankowe przekonanie, że bogaty musi sponsorować biednego. A NIECH SIĘ BIEDNY WEŹMIE DO ROBOTY. Bogaty też kiedyś goły przyszedł na świat. Tak jak biedny.

Gość gość
No matka nie musi sie wtrącać ,ale może ją przestać utrzymywać , ewentualnie płacic skromne alimenty ,a córeczka zobaczy jak wyglada prawdziwe życie

Gość gość
Nie mysl o facetach? Mam 19 lat jak wspomniałam. NIKT się mną nie interesowal i nie będzie interesował w przyszłości. dlaczego? bo wyglądam jak krzyzowka pinokia z bokserem. mam do końca życia zostać sama? bo tak mnie bozia skarała?Nie pierdziel, że jestem pl,ytka bo to ludzie ktorzy mnie wyśmiewają doprowadzili mnie do tego stanu.

Gość gość
a uważasz ,że wiekszośc bogatych dorobiła sie uczciwie i ciezką pracą? bo ja szczerze wątpię. Biedni tez nie raz ciezko pracują, znam takich co haruja od switu do nocy ,ale ledwo im starcz ado pierwszego

Gość 100tny gosc
to niech ona zyje z takim nosem jak chce, ale co jej do ciebie??!! cale zycie przed toba :)

Gość gość
No i co z tego robisz za problem? Teraz FACET jest najważniejszy? nauka powinna teraz być dla ciebie priorytetem, zreszta kiedys dla mlodych ludzi była ,a teraz to szkoda gadac,...

Gość gość
I ma rację! Dzieci umierają w Afryce z głodu, tyle biedy dookoła, a panienka wyda lekką rączką pieniążki bo jej się nosek nie podoba, no naprawdę wybacz ,ale ludzie mają o wiele wieksze problemy niż twój kinol i im bardziej by się należały te pieniądze, a ,że zarobiłaś wielka mi krzywda, niektórym do pierwszego nie starcza mimo ,że harują , na miejscu twojej matki też bym nie chciała takiego dziecka xxx p*****lnięta jesteś :o i co z tego, że dzieci w Afryce umierają z głodu? Autorka ma za swoje uciułanych parę groszy świat zbawić? ciekawe ile ty przekazałaś na szczytne cele. Nikomu się te pieniądze nie należą bo autorka sama je sobie zarobiła/uzbierała i jak będzie miała ochotę to może sobie nawet nimi fajki odpalać a tobie wredna babo nic do tego. Autorko, nie przejmuj się idiotami. Jeśli chcesz zrobić sobie operację to ją zrób i nie patrz na matkę.

Gość gośćVIP
zrób sobie te operację i spróbuj iść na swoje. Już dowiodłaś, że sobie poradzisz. Jakas dziwna ta Twoja matka. O kase jej chodzi, że jej nie dasz? bo co by mi przeszkadzało, że moja córka będzie się lepiej czuła? :o

Gość gość
Pewnie większośc z was negatywnie komentujących wygląda NORMALNIE. nie chodzi mi o to, żeby być super piękna a NORMALNA. gdybyście musieli każdeego dnia przechodzić to co ja, zmienilibyście zdanie. ale oczywiście nikt tego nie rozumie, bo tego nie przezyl na wlasnej skorze.

Gość gośćwwa
Mój chłopak, zasugerował mi,że rozstaniemy się jak zrobię operację plastyczną. Ty się nawet nie zastanawiaj, tylko popraw nosek, skoro ma to polepszyć komfort Twojego życia. Mama pewnie tak, tylko gada, nie wierzę,żeby przez operację, chciała stracić z Tobą kontakt.