Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu mamuśka na 102

zabawki z jajka kinder myszka miki

Polecane posty

Gość tu mamuśka na 102

hej.nie jemy czekolady, nie o tym jest ten temat, bo zaraz się dietetyczki z kafe będą wyżywać :) zbieram od zawsze figurki z jajek, i ostatnio zaobserwowałam, że niby są tematyczne te serie-teraz z myszką miki. a jednak na 10 jajek trafia się jedna figurka, w dodatku ciągle ta sama, reszta to taki badziew że szkoda nawet to składać!!! też tak macie?

Gość gość
hehe ja też zauważyłam że same g******e zwierzaki z plastiku i plastikowane samochody ciagle to samo

Gość gość
Niestety tak jest, uważam że jeżeli jest jakas seria to powinny być zabawki z danej serii a nie jakieś badziewie do złożenia.

Gość psychiatra gminny
Mamo zrob mi sniadanie Posluchaj, to ze sypiam z twoim ojcem nie oznacza ze mozesz do mnie mowic mamo a jak mam mowic? normalnie, Andrzej 🖐️

Gość gość
mam 30 lat :) Mecwaldowski też jest durny, bo ma takie samo hobby? :)

Gość gość
ja nie mam takiego hobby ale mam synka który dostaje od czasu do czasu od odwiedzających i mam to samo wrażenie - że albo jest figurka która jest dużo grosza jakościowo niż wczesniej były albo jakiś taki badziew że szkoda gadać i składać..

Gość gość
moja 2 letnia cora dostaje ze 4 jajka na dzien od nas znajomych dziadkow zalerzy kto nas odwiedza czekolady wogule nie lubi i nie je tylko ciekawi ja nowa zabawka:) wczoraj trafila sie nam z seri myszka miki dzis jakis samochod plastikowy co z tylu ma gumke i to sie naciska i jedzie reszta tych zabawek to porazka jakies baki z sprezyna jakas meduza do kopania masakra duzo mamy smerfów ale sie powtarzaja :( kinder niespodzianki specjalnie dla dziewczynek u nas w sklepie tez nie ma bo zaraz wykypuja raz kupilismy to byl fajny konik i pierscionek do tego :) badziewne sa jajka z biedronki typu hello kitty lub spongebob nie polecam szkoda kasy

Gość gość
nam ostatnio dwa razy pod rzad trafila sie jakas czapka do rzucania o_O kurde taki beret niebieski masakra :P

Gość tu mamuśka na 102
noo, to takie coś niby-gumowa meduza/czapka z jakimiś materiałowymi elementami to już miałam z 7 razy. Tak samo te samochody z gumką z tyłu. Ze smerfów miałam smerfetkę i 3x gargamel. Chyba zakończę moje 20-letnie hobby :( a taka frajda była :)

Gość gość
Ja kupuje dla synka kinder niespodzianki i mamy to samo jedna smerfetke, reszty brak a na myszke miki wogole trafic nie mozemy :) ta meduze z materialu tez mamy to maz mowi na nia mycka zydowska a i jeszcze pilke z plastiku taka skladana. Co rusz teafia nam sie byle co a myszki jak nie bylo tak nie ma.

Gość gość
spróbuj znaleźć czteropak jajek - w kartoniku. za każdym razem dwa z tych 4 jajek to któryś z bohaterów myszki miki :)))

Gość gość
czasami w biedronce jest 4 pak jajek kinder chyba za 6zł to sie opłaca wychodzi że jajko kosztuje jakieś 2 zł a normalnie u nas w sklepie trzeba zapłacić 3,70 .. my mamy smerfetkę papę smerfa lalusia jakiegoś smerfa z dużymi uszami i jakąś zła smerfetkę ... a tak to sam badziew najbardziej to śmiałam się z tego bereta do rzucania :) badziewne są też takie farbki.....

Gość gość
jak to takie badziewie to po co kupujecie??

Gość gość
badziew to są niektóre zabawki reszta jest w porządku....

Gość kinderzłodzieje
to są złodzieje kupiłam 9 jajek, w jednym trafiłam figurkę z serii