Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczona szefem

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 18 , on jakieś 25-28 lat :) chodze do liceum i pracuje na pół etatu , miałam iść tylko na miesiąc żeby zarobić na wyjazd na majówkę , bo nie chciałam brać znowu od rodziców wolałam iść sprawdzić siebie jak dam radę :) ale chyba zostane dłużej jeśli pogodze to ze szkołą Nie wiem czy można powiedzieć że jest szefem , bardziej kimś w stylu mojego przełożonego. Ma wspaniały charakter , można iść do niego z każdym problemem , pracuje tam od 2 tygodni i zawsze pyta czy wszytsko okej i czy nie trzeba w czymś pomoc usmiech.gif Problemem są tutaj 3 rzeczy , różnica wieku , to że jest tak jakby moim szefem ( i wiem ze trzyma się zasad , każdy mówi sobie na pan/pani itd. ) noi to że jestem wśród nowych osób nieśmiała , a jak ktoś mi się podoba to już wogole , nawet na niego nie patrzę chociaż powinno być odwrotnie :) Ktoś poradził mi , żebym zostawiła mu karteczkę z numerem telefonu , ale dopóki tam pracuje nie zrobiłabym czegoś takiego , zresztą potem też raczej nie

Gość Staszek91
Jeśli jest taki wspaniały to na pewno już zajęty, daruj sobie.

Gość gość
JEST WOLNY :) Pytam tutaj tylko o radę , po to jest forum żeby rozmawiać i dyskutować , a nie obrażać się nawzajem :)

Gość gość
pisałas juz o tym chyba wczoraj, facet ma zasady w pracy i nie romansuje z kolezankami a zwłaszcza nie poleci na taka sikse bo zepsułby sobie reputacje, daruj sobie dziewczyno bo facet zacznie na Ciebie załosnie patrzec

Gość gość
Mieszkam w dosyć małej miejscowości , bo w Częstochowie :) Dlatego wiem , że taka relacja szef z pracownica do tego młodszą mogłaby być dziwnie postrzegana , a plotki szybko się roznoszą :) Ale ja nie pisze jak mam zaciągnąć go do łóżka , pisze tylko jak jest , co na to poradzę że mi się podoba ?? I z wyglądu , i z charakteru , bardziej niż inni.

Gość gość
Czestochowa to mała miejscowość? :D:D

Gość gość
no to na chj tu jeszcze piszesz? albo dzialaj albo wypierda...