Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka19

jakie sposoby

Polecane posty

Gość Izka19

macie jakies sposoby zeby przestac sie klocic z chłopakiem? zeby przerwac te emocje?

Gość liza nie zabezpieczona hasłem
Jak bylby odpowiedni byscie sie nie klocili. Odmienność charakterów czy cos. Ten związek jeśli polega na klotni te zerwij. Nie pasujecie do sb

Gość Ona szalona łona
Tabletki na uspokojenie, antydepresanty brać wtedy będziesz miała w******* emocjonalnie, emocje znikną, a ty będziesz czuła się spokojna:) wiem po sobie bo dawniej bylam strasznie nerwowa zazdrosna i niecierpliwa a od kad biorę lek antydepresyjny wkoncu jestem sobą, czuje się spokojna,wyluzowana, taka normalna..i bardzo mi z tym dobrze nie lubię się już kłócić jestem bardzo spokojna

Gość liza nie zabezpieczona hasłem
Ale są przyczyny kłótni. O nie chodzi jeśli są czeste to prochy nie pomoga.

Gość Pan Czysty
to nie takie proste zerwac i zapomniec. jesli sa uczucia. widzisz, ja klocilem sie ze swoja partnerka dosc czesto odkad sie do mnie wprowadzila. z prostego powodu. byla balaganiazem. ale to tylko jedna z przyczyn. mimo wszystko tak bardzo nam na sobie zalezy, ze nigdy nie zapominamy o uczuciu. i choc rozstalismy sie pare dni temu znow do siebie wrocilismy, bo wiemy ze nie chcemy byc z nikim innym. bo rozumiemy siebie pod najwazniejszymi wzgledami, wazniejszymi dla nas. lepiej powiedz o co sa te klotnie a moze cos poradzimy :)

Gość Pan Czysty
Ona szalona łona, antydepresanty bierze sie na wlasna odpowiedzialnosc, jezeli nie sa przepisane od lekarza. Wiem co mowie. Jesli zaczniesz brac to nie powinno sie przerywac albo brac co ktorys dzien, to tak nie dziala, wiec wybacz, ale to idiotyczna porada. Zwlaszcza ze dziewczyna pewnie mloda jest. Szanujcie swoje organizmy. Cos na uspokojenie ok, ale nie rozwiaze problemu klotni. Wiec zacznij od zrodla - na jakim poziomie sa te klotnie i o co?