Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

W ostatni weekend z moim chłopakiem zdecydowaliśmy się, że będziemy się kochać. Problem jednak polegał na tym, ze jestem dziewicą i nie za bardzo wiedziałam czego mogę się spodziewać. Wcześniej wprowadziliśmy już do naszego życia łóżkowego pieszczoty oralne itp. Wszystko szło dobrze, oboje chcieliśmy aby to w końcu się stało, ale w momencie kiedy on we mnie wszedł poczułam ogromny ból, prze który automatycznie wypchnęłam go za biodra i cała zabawa się skończyła. Moje pytanie brzmi: czy to jest normalne, czy może być wynikiem podświadomego spięcia się i stresu, czy może jednak chodzi o coś innego.

Gość gość
Pewnie stres albo za słabe nawilżenie. Ja do tej pory jak za szybko zaczynamy sie kochac a jestem za słabo nawilzona odczuwam ból, dopiero po paru chwilach jest ok. :)

Gość gość
nie zalamuj sie niech cie dobrze rozgrzeje dotego posmaruj sobie szparkré olejkiem intymnym i niech smialo w ciebie wchodzi jak ma czym w gdy juz bedzie w tobie to go wykorzystaj i nie wypuszczaj niech cie posuwa na calego zebys pamietala zes go w sobie miala