Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dość że wpadłam to jeszcze bd miała bliźniaki

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj sie dowiedziałam :( mam 19 lat i bd samotną matka... Ktoś miał podobnie?

Gość gość
a rodzice co na to???

Gość gość
nie, bo w wieku 23 lat byłam dziewicą

Gość gość
teraz to dla Ciebie pewnie szok i beznadziejna sytuacja, ale wierzę, że jakoś Ci się ułoży. ja np. jestem w 9 tyg ciąży o którą starałam się 6 lat i właśnie dowiedziałam się, że ciąża obumarła... będzie dobrze.. dasz radę, tylko spokojnie... powodzenia

Gość gość
nie pozostaje ci nic innego jak wziac sie do kupy i jakos to ogarnac. innego wyjscia nie masz. a te dzieci ojca jakiegos chyba maja co? o alimenty go podaj, chociaz tyle..rodzina pewnie ci pomoze. ogolnie ciulowa sytuacja, nawarzylas piwa, to teraz je wypij, trudno.

Gość gość
sissi?

To powodzonka , pewnie ciężko będzie na początku z rodzicami , nie wiem jakie masz plany bo tu czytam o wielu rozwiązaniach takich wpadek nie koniecznie to sa mądre rozwiązania ale nie będę cię pouczać ,ani obrażać .Pewnie dla ciebie to koniec świata porozmawiaj może z mama albo jakąś przyjaciółką której możesz zaufać albo ewentualnie z potencjalnym ojcem - aczkolwiek z tego co napisałaś to pewnie on nim nie będzie chciał być . Dbaj o siebie i nie stresuj się .

Gość gość
12:16 chwalisz się czy raczej żalisz?

Gość gość
12:16 do dziewicy to było - bo drugi wpis to bardzo mi przykro :(

Gość gość
A czemu samotna? Tatuś nawiał? Narobił to niech teraz weźmie za to odpowiedzialność...

Gość gość
Spoko dasz sobie rade.Tez mialam 19lat jak zaszlam i moje dziecko ma teraz 6lat :) tyle ze jedno :D

Gość gość
nie ma się co martwić na zapas naprawdę;) za 9 miesięcy będziesz pewnie najszczęśliwszą mamą i już dawno zapomnisz, że pisałaś na tym forum, że tak się martwiłaś. Czasem życie samo się układa na dobre;) trzymam za cb kciuki

Gość Lonestar
Ojej ale sytuacja :(