Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy słudznie uderzyłam w twarz mojego TŻ

Polecane posty

Gość gość

Była narzeczona mojego chłopaka go zdradzała i zostawiła przed ślubem, żeby się kochać z innymi (tak mu też powiedziała, że nie wyobraża sobie mieć jednego partnera w łóżku na całe życie) Gram w taką gre online, gra jest zespołowa i polega na współpracy. Tworzy się tam koalicje i walczy z innymi koalicjami. Wymieniłam się kontami i loginami i numerem tel. z takim chłopakiem z innego województwa, żebyśmy mogli sobie pomagac jak kogos w grze nie będzie. Pisaliśmy smsy sobie na żarty i napisał mi "Kiedy wpadniesz na kawke do mnie" mój TŻ zrobił o to taką afere i zaczął wypisywac do niego, że ma się ode mnie odczepić itp. (WSTYD JAK CHOLERA!) wczoraj ten hłopak zadzwonił w ważnej sprawie związanej z grą, akurat byłam z moim wtedy. Wyobraźcie sobie, że wydarł mi telefon i oddzwonił do niego, żeby go z****** że do mnie dzwoni ! Ostro się pokłóciliśmy i walnęłam mojemu TŻ w twarz ale tak konkternie, przez pół dnia bolała mnie ręka. Co o tym sądzicie? Czy słusznie, że go uderzyłam? Ogólnie co sądzicie o tej sytuacji ?

Gość sie zapytuje
sądze że jesteś kretynką. Bez obrazy, naprwdę tak uważam. Zamiast spokojnie pogadać z facetem, po co taki kontakt z obcym gościem to pierzesz go po twarzy. Uważam że on ze względu na traumatyczne doświadczenia z kobietami ma prawo być nieufny, bo ja mam podobne doświadczenia i też jestem nieufna i podejrzliwa. Uważam nwet że ma prawo się pieklić że sobie smsujesz z jakimś obcym kolesiem, a temat jak widać nie zawsze tyczy się gry...

Gość gość
Wiem ze mnie poniosło ale nie wiecie jak to jest byc z zazdrosnym facetem, który przeglada wasze smsy, facebook, i jeszcze robi awantury o kazdego kolege czy chlopaka.

Gość gość
nie jęcz 🖐️ w końcu jesteś ADC'ekiem :classic_cool:

Gość gość
Moj TZ :D hahaha . Moglas na wizazu zapytac :)

Raczej twój facet miał prawo c**przylać. Każdy wie jak się takie internetowe znajomości mogą skończyć i niech nikt nie udaje tu głupa.

Gość gość
Tez bym sie w****ila jak by mi do mojego faceta wydzwaniala laska w sprawie "gry" :/ a co to byla za "pilna sprawa" ?

Też grałem w takie gry i wiem jak to wygląda. Nie trzeba wymieniać się telefonami, smsować, czy dzwonić do siebie. Nie udawaj idiotki. Kleisz durnia idealnie. Już taka nagła akcja, wioskę napadli, trzeba dzwonić, stawiać defa. Ma twoje hasła, loginy czy jest ustawiony na sitera, to gitary zawracać ci nie musi. Wkręcaj takie brednie lamom. Poza tym faceci chętnie w takich grach poznają dziewczyny i odwrotnie, to normalne. Robisz kretyna z twojego faceta. Powinien nie robić ci afery tylko cie zostawić i tyle.

Dobra, kolejny szmul odstrzelony. Są jakieś kolejne "porządne"?. Wszystkie porządne k***a jego mać....od pożądać chyba.

Gość gość
OO Michał się zna na ortografii a to plusik. I uciszyła się panna wierna. Gosciu jej też nie lepszy. Kontrolę stosuje i szpiegowanie. Ciężko z takim wytrzymać. Widać warte jedno drugiego :O