Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instruktor vs kursantka

jak jej powiedziec ze ja kocham

Polecane posty

zakochałem sie w kursantce, nie wiem jak jej to powiedziec, bo sam na poczatku ja przed tym ostrzegałem, mówiłem ze nie chce sie wiazac itd a tu prosze, swgo czasu był moment kiedy podejrzewałem, ze Ona cos do mnie czuje ale teraz nie wiem. nie wiem czy w ogóle jej to mówic ale ja ja naprawde kocham

Gość gość
ja też zakochana ale w przyjacielu proboszcza ::P nie w proboszczu :)

Gość zagnut
Instruktor,jeżeli kochasz to powiedz jej o tym,nie trzymaj tego w sobie bo oszalejesz,postaw wszystko na jedną kartę,bądź po prostu facetem. Tylko powiedz jej o tym jak skończycie jeździć,dziewczyna może być rozkojarzona po takiej wiadomości od Ciebie i jazda może być niebezpieczna ;) Ja już od dawna sobie powiedziałem,że jak się kiedyś solidnie zakocham w dziewczynie to bez owijania w bawełnę wprost jej o tym powiem,w mordę raczej mi za to nie da a bynajmniej wiadomo na czym się stoi,jeżeli odwzajemni zakochanie to zaczniemy wspólne życie,jeżeli odmówi to trudno,długi spacer,pozbieranie myśli i życie toczy się dalej. Także powiedz jej o tym i daj znać jak poszło :)

nie nie Ona kurs skonczyła juz ponad pół roku temu. z tym, że przez ten cały czas mielismy kontakt raz lepszy raz gorszy ale mielismy tylko ze ostatnio troche zaczalem ja olewac sam nie wiem czemu chyba za wszelka cene probowalem sie oszukac ze nic do niej nie czuje ;/

powie ktos cos?

Gość gość
.pisz dalej

Gość gość
jak jesteś pewny swojego uczucia to możesz napisać list, zbliżają siw Walentynki

Gość gość
normalnie

Gość gość
jesli jej nie ranisz to faktycznie kochasz :D

Gość gość
Po prostu jej to powiedz! Jak mnie wkurzaja faceci: chcialbym ale boje sie :/ Co masz do stracenia?

Gość gość
:D :) doobranococ :)

gość Po prostu jej to powiedz! Jak mnie wkurzaja faceci: chcialbym ale boje sie :/ Co masz do stracenia? x Dokładnie wóz,albo przewóz.Dużo mocniej bolą nigdy nie wypowiedziane słowa.

Gość gość
ale tu chodzi o to ze najpierw sam ja odpychałem a poza tym list? w dzisiejszych czasach nie bedzie wygłupieniem sie?

Gość gość
moim zdaniem romantyczne, ale zależy co kto lubi,sam musisz zdecydować. Jeśli ją odpychałeś to myślę, że list jest dobrym sposobem na wyjaśnienie wszystkiego i nie będziesz się przy tym stresował. Ale decyzja oczywiście należy do Ciebie