Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na czym gotuje sie buraczkowa

Polecane posty

Gość gość

Na wywarze z warzyw czy na jakimś mięsie ? Na czym Wy gotujecie zupę buraczkową ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość huwawey
a jestes pokoleniem kostek Knorra? czy jestes normalna i masz powyzej 25 lat? bo od tego zależy odp. - normalnie pokolenie konorra powie ci e, ze na kostce rosolowej normalnie gotujący -podadza przepis na barszcz czerwony - bo o taki ci chodzi chyba?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
buraczkową robię w zasadzie tak samo jak barszcz ukraiński czyli na wołowinie (moja babcia robiła też na wieprzowinie a dokładniej na żeberkach, ale na wołowinie chyba smaczniejszy wychodzi)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja robię bez mięsa na samych burakach (już słyszałam że jestem nienormalna bo jak można robić barszcz czerwony czy zupę z buraków na burakach a nie z torebki lub koncentratu) zakwaszam tylko barszczem białym i odrobiną soku z cytryny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja robie na udku,a potem obieram mieso i wrzucam do zupy.ale ja baaardzo lubie kury ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a mi mięso jest obojętne czy na kości od schabu, czy na kuraku, wszystko jedno robię wywar mięsno-warzywny i na tym buraki, ziemniaki nie zakwaszam, bo M. nie lubi, w sumie może być i słodki czasem daję też czosnek, czasem jajko na twardo róznie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×