Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze czasy

Polecane posty

Gość gość

Sama mam 24 lata, kiedyś pilna, najlepsza uczennica, z chęcią posiadania rodziny dzieci....a teraz? Studia robię, pracuję owszem...ale ciągle też imprezuje. Nie chce mi się uczyć mogę siedzieć w domu nic nie robić, a i tak się nie uczę. Imprezy? Zawsze pełno alkoholu, urwany film...a naprawdę nie jestem jakąś patologią, zawsze dobrze ubrana, z gustem, niewyzywająco, dobry makijaż itd a nie raz jestem mega pijana, do tego zdarzył mi się kilka razy seks bez zobowiązań....ostatnio byłam na imprezie z kolegą gejem i całowałam się z nim i innym kolesiem gejem. Mnie samą przeraża moje zachowanie...a sama wiem,że jest też gorzej. Ale chciałabym stabilności, ustatkować się, ale nikogo nie poznaję... Co Wy myślicie o obecnych czasach?

Gość gość
Wy jak uważacie?

Gość gość
Też tak miałam, ale jak tylko znalazłam odpowiedniego faceta to się zmieniłam. Teraz mam 34 lata, narzeczonego od 5 lat(bo coś do ślubu nam nie po drodze), imprezki tak-ale tylko razem, seks-tylko z nim, zmieniłam się strasznie, ale bardzo długo imprezowałam i nie mogłam się ustatkować.