Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiaPoProstu

Obudź mnie proszę

Polecane posty

O miłości będzie znowu. Bo się wziełam i zakochałam chyba. Myślałam,że jak sie ma 29 lat to rozumu się ma nieco więcej a tu taki suprajs. Od początku.. Poznałam Jegomościa.3 lata starszy,wydaje się bardzo miły,inteligentny ale...mieszka w UK a ja tu w Polandii naszej kochanej. Rozmawiamy pzrez Skyp'e prawie codziennie ale nie rozumiem jego zachowań bo: -"odezwe się jutro" nie znaczy,że się odezwie,tak jak to było wczoraj,wisiałam jak głupia na tym skyp'e aż w koncu zabrałam tyłek w troki i poszłam spać a dziś rano tylko coś na wzór uśmiechu na tymże komunikatorze pozostawione przed 23 -powiedział kiedyś,że nie chce mi zabierać czasu..wymówka,że gadać mu się ze mną nie chce? -nie myślcie sobie jednak,że ja księżniczka czasem się nie odzywam do niego...już się tego nauczyłam,że nie umniejsza to mojej godności jeśli się raz na jakiś czas odezwe pierwsza ja. No ale nie za często,bo to godność nadszarpuje poważnie -mam wrażenie,że się narzucam -denerwuje się jak mam z nim rozmawiać,czekam...chyba tęsknie za głosem i widokiem i to dziwne kołatanie pikawy.. I albo niech mądrzejszy ktoś mi to przetłumaczy albo trzepnie znacząco w potylice celem przebudzenia albo..nie wiem....

Gość kelner z Rewala
Pierwsza zasada płaskiego brzucha ? Zawsze używaj prezerwatyw!