Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikasasasasasa

okres a ciąża

Polecane posty

Gość mikasasasasasa

Cześć dziewczyny! Proszę was o poradę w sprawie mojej miesiączki. Staramy się z partnerem o dziecko, w zeszłym tygodniu doszedł we mnie i miałam nadzieje na wynik pozytywny, ale wiedziałam że to zbyt wcześnie na test. Dwa dni temu zaczęłam krwawić dość obficie, jak mniemam to okres bo trwa aż do teraz. Zdziwiłam się tylko bo wypadł mi 6dni wcześniej niż zwykle.. Czy może być to ciążowe krwawienie?

Gość gość
nie ma czegos takiego jak ciazowe krwawienie! chyba ze poronienie

Gość mikasasasasasa
czytałam gdzieś że u niektórych kobiet występuje coś takiego zaraz po zapłodnieniu i jest to oznaką ciąży

Gość gość
rozumiem ze b.chcesz byc w ciazy ale chyba masz odrobine rozsadku... jesli masz okres- dlugie obfite krwawiienie to oczyszcza ci sie wlasnie macica - to co wyprodukowala owulacja wlasnie sie wydala pewnie mialas krotszy cykl - polecam testy owulcjyne lub mierzenie temperatury zeby wyznaczyc dobrze owulacje

Gość gość
okres oznaka ciazy? :D tego jeszcze nie grali' owszem wystepuje czasem cos takiego jak plamienie implantacyjne ale to sa takie jakby nitki kwii w sluzie o zabarwieniu jasno czerwonym

Gość gość
a kiedy mialas owulacje? skoro okres masz wczesniej?

Gość gość
Za dużo się nakręcasz. Dlatego okres wariuje

Gość gość
wg mnie dostałaś wcześniej okres ,tak się zdarza

Gość gość
To, o czym piszesz to plamienie implantacyjne, ale w twoim przypadku to jest krwawienie obfite jak napisalas, wiec to raczej nie to, moim zdaniem to po prostu okres, ktory przyszedl szybciej.