Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w delgacji na szkoleniu i nie wiem czy kupić żonie i kochance perfumy

Polecane posty

Gość gość
a ja mu sie nie dziwie ! zona ciagnie z niego kase i dobrze a on od 7 lat nie moze bzykac sie z zona bo zona nie chce?? no to ta zona chyba doskonale wie ze pcha męża w ramiona innej

Gość gość
tylko nie stary wypraszam sobie, stary to może być dziadek po 60 gówniaro:O wolę dać zarobić małolacie jak najdzie mnie ochota na bzykanie niż rozwodzić się i dzieciaki skazywać na życie w rozbitym domu

Gość gość
jakbys jeszcze sie nie zorientował to właśnie skazujesz dzieci na życie w rozbitym domu swoim p********iem sie z inna.

Gość gość
spoko, tylko że jestem dobrym ojcem, dzieci są na pierwszym planie, ogólem dobrze się maskuję, raczej nie wyjdzie to na jaw

Gość gość
jasne...A pomyślałes przez chwile co będzie jak jedank wyjdzie to na jaw?Co dla dziec***owiesz? Wasza mama mi nie chciała d******y??!!!

Gość gość
ale jak miałoby wyjść na jaw? nie pokazuję się z nią publicznie, ona też drży o dyskrecję

Gość stella28
a ja rozumiem autora i popieram jak ci sie znudzi kochaneczka to zapraszam do mnie też cie wydoje sexualnie i na 3 razach sie nie zakończy i obiecuje nie tchnę twojej kasy mam swojej jak lodu

Gość gość
meska szmula

Gość stella28
taki ten świat już jest nic nie zrobimy jak mu wygodnie w takim układzie to se żyje chłopina

Gość gość
starczy mi jedna póki co. Ogólem jest fajna, tylko zbyt wygadana.

Gość gość
niech robi co chce, tylko niech nie twierdzi, że kocha swoja rodzinę, bo on najwyraźniej nie rozumie słowa "miłość", dobranoc wszystkim

Gość gość
poprawka: męska szmula,penera i szubrawiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Patrycja_22
niech robi co chce, tylko niech nie twierdzi, że kocha swoja rodzinę, bo on najwyraźniej nie rozumie słowa "miłość", dobranoc wszystkim 100% prawdy

Gość gość
dzieci kocham, żonę też na swój sposób. Nie szukałbym młodszej gdyby mi dala od czasu do czasu. Nie dociera. Poza tym jestem dość poważnym, szanowanym człowiekiem, na stanowisku. Nie pozwoliłbym sobie na spotykanie się z dziewczyną, której płacę za sex gdzieś gdzie mogłbym zostać zobaczony z nią. Never. Dbam o dyskrecję. Ponadto super przystojny nie jestem, mam brzuszek, może to żonę odpycha, ale sama też pięknością nie jest🖐️

Gość gość
JA P*****LE! DNO DNO I JESZCZE RAZ DNO!!!! !

Gość gość
tak, łatwo oceiniac innych

Gość nitrogliceryna
zgadzam sie.Dno!

Gość gość
a z młodą pogadać i pośmiać się mogę, interesuje się mną, a żona słabo. Gdyby nie dzieci żyłbym już dawno sam.

Gość gość
dzieci kocham, żonę też na swój sposób. Nie szukałbym młodszej gdyby mi dala od czasu do czasu. Nie dociera. Poza tym jestem dość poważnym, szanowanym człowiekiem, na stanowisku. Nie pozwoliłbym sobie na spotykanie się z dziewczyną, której płacę za sex gdzieś gdzie mogłbym zostać zobaczony z nią. Never. Dbam o dyskrecję. Ponadto super przystojny nie jestem, mam brzuszek, może to żonę odpycha, ale sama też pięknością nie jest w tej wypowiedzi udowodniłes że jesteś zerem! Nawet Nie warto ci odpisywać! zero szacunku!

Gość gość
współczuję i żonie i tej młodej cizi bo niezły z ciebie burak:O

Gość gościówka 26
Czy łączy Cię z żoną Sakrament? Założę się, że oddaliłeś się od Boga i to też Cię popycha do brnięcia w tę obrzydliwą zdradę. Miej jaja i zawalcz o małżeństwo, o rozbudzenia na nowo ognia w sypialni z żoną, spowiedź, modlitwa, terapia małżeńska, poradniki, czy zrobiłeś wszystko, co się da, żeby uniknąć zdrady? Bo wydaje mi się, że poszedłeś drogą na skróty, nie oceniam Cię, bo wiem, że to wszystko nie jest takie łatwe, ale często możliwe kiedy człowiek naprawdę chce. W ogóle jak Ty szanujesz żonę, gdzie miłość, zaufanie, kiedy piszesz, że ona Cię "doi z kasy":O? Czy prawisz jej komplementy, adorujesz, zapraszasz na randki, kolacje przy świecach, przytulasz?

Gość gość
baju baju 💤

Gość dojhgmudjdidjd
stary niewyżyty CAP!

Gość gość
prowokacja 💤

Gość gość
jaki stary? 42 lta to wg was starość? nie pochwalam autora, ale sorry

Gość gość
skąd isę tacy ludzie jak autor biorą?

Gość gość
to prowo jak nic