Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto teraz nad morze pyt

Polecane posty

Gość gość

czy warto jechac teraz na weekend nad morze? jak tam jest o tej porze roku? jakies atrakcje procz morza i wiatru??

Gość gość
up up

Gość gość
jeśli wybierzesz trójmiasto to atrakcji dużo. W innych miastach pustki

Gość gość
up up

ja z kolobrzegu jakie atrakcje masz na mysli? morze jest piekne o kazdej porze roku z tym,ze teraz raczej nie poplazujesz

Gość gość
dzieki. mysle o sopocie.co tam slychac?

Gość gość
atrakcje?? no niewiem. Mam zaproszenie na wypad nad morze i sie zastanawiam co mozna robic nad morzem w zimie

Gość 1984ona
Mieszkam w trojmiescie, jak wyjdziesz teraz na molo, to Ci wiatr glowe urwie.... a tak powaznie, to trzeba sie naprawde grubo ubrac, ciepla czapa, bo wieje jak cholera

A tam od razu leb urwie:P ja tam biegam nad morzem i łeb na miejscu:D morsujemy tez bo teraz to najlepsza pora jak masz zaproszenie to korzystaj

Gość gość
dzieki za info... prosze jeszcze o opinie i wogole

Gość 1984ona
Jezeli chcesz poimprezowac to Sopot w sobote jest swietny, duzo imprez, ludzie, naprawde w weekend Sopot zyje, w tygodniu pozostaja juz wlasciwie spacery, z tym ze uprzedzam, naprawde jest zimno! Dzis spadlo sporo sniegu, slisko, zimno i wieje!

Gość gość
dziekuje za info :)

Gość Ktoś z forum
byłam 5 lat temu zimą nad morzem w marcu. Żałuję ! Nie warto! Mega zimny wiatr, przemarzłam i przemokłam do suchej nitki

Gość gość
wieje jak diabli, ale jod ponoc o tej porze najlepiej dzila, W niedziele mozesz sie podlaczyc do morsow w Jelitkowie. A co do atrakcji , wejdz na strony info z trojmiasta. bez fajerwerkow, ale mozesz po sopockich knajpkach pochodzic, przynajmniej luz. A tak prawde mowiac , jak bylo slonce i cieplo w ten dlugasny weekend kolo 3 Kroli, w zyciu nie widzilam tylu saochpodow na parkingu przy plazy w Brzeznie- trzeba bylo szukac miejsca hen daleko. A po plazy chodzily tłumy. Zalezy od pogody.

Gość gość
dziekuje . to chyba sie wybiore. mam zaproszenie wlasnie do sopotu.ze tak powien miasto wspomnien