Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam go zaprosić czy nie poradzcie

Polecane posty

Gość gość

podoba mi sie facet z kursu... i tak sie zastanawiam, czy go gdzies nie zaprosic pod pretekstem opicia mojego sukcesu w pracy... nasz kurs juz sie skonczyl, nie musimy sie spotkac na nim w nastepnym semestrze, mam go na fb, ale on rzadko korzysta i nie mam okazji z nim pogadac na fb (na ktory to ja go pierwsza zaprosilam do znajomych).. on bardziej korzysta z fb jak ze skrzynki mailowej, nie przesiaduje tam, nie da sie tam z nim pogadac, musialabym napisac wiadomosc/zaproszenie... poradźcie coś

Gość gość
co Ci szkodzi,pisz. Najwyzej odmowi i tyle.

Gość gość
troche szkoda by było, bo on mi się podoba i się trochę zauroczyłam, nie chce plakac... on w sumie tez moglby coś zaproponowac, jakby chcial, ale nie kuźwa :(

Gość gość
wyślij wiadomość "może wyskoczymy na piwo?" i czekaj. Jak odpisze, że nie ma czasu - wszystko wiadomo

Gość gość
no ale przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz. Nie zyjemy w sredniowieczu,nie rozumiem troche takiego podejscia. I tak wiekszosc tutaj napisze,ze odezwanie sie 1 do faceta to zbrodnia. Rob jak uwazasz.

Gość gość
gorzej będzie, jak ja tak napiszę, on stwierdzi np., że nie ma czasu, a potem okaze się, że jednak on sie zapisze na drugi semestr (ja sie zapiszę na pewno), i będzie dziwna atmosfera (ja bedę wiedziała, że on mnie nie chce, on bedzie wiedzial, ze ja go chcę i bedzie mną gardził)... żebym miala 100 % pewność, że sie więcej nie zobaczymy... ale nie mam takiej pewności

Gość gość
Jezu,to nie pisz

Gość mirigla
jak nie napiszerz to bedziesz zalowac ale nie bedziesz wiedziala za co jak na piszesz to bedziesz gora to on bedzie tym dupkiem