Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka74

40 urodziny to juz starosc

Polecane posty

Gość gość
Nie rozumiem tego gadania że faceci się lepiej starzeją niz kobiety. Starzeją sie tak samo albo nawet gorzej. Mają obwisłe twarze i łysiny. Tylko im sie wydaje że są wiecznie młodzi i ich się czas nie ima.

Gość gość
'Nie rozumiem tego gadania że faceci się lepiej starzeją niz kobiety. Starzeją sie tak samo albo nawet gorzej. Mają obwisłe twarze i łysiny. Tylko im sie wydaje że są wiecznie młodzi i ich się czas nie ima.' Dokładnie. Na dodatek udało im się wmówić (poprzez patriarchalną kulturę), że kobiety starzeją się szybciej, gorzej i w ogóle już zaraz po 30tce, i KOBIETY W TO UWIERZYŁY ! Jest to dla mnie wręcz szokujące, jak wiele kobiet uważa swoją płeć za gorszą i przegraną pod tym względem. :O

Gość gość
facet w wieku 40l juz wygląda jak stary zaniedbany koleś ok50tki,a kobieta 40stka wygląda w dzisiejszych czasach na 30lat to sa moje obserwacje,mezczyżni są leniwi,nie dbają o siebie,stetryczałe dziadki,taka prawda!!!

Gość gość
no ale chcieliby miec młodą kochankę piękną zgrabną i powabną,a tak naprawdę zero samokrytyki,jakby lustra w domu nie mieli,śmieszą mnie te ich podchody do młodych,czasem mam ochotę powiedzieć,spierd....j dziadu takiemu capowi.

Gość gość
Dokładnie, nie wiem co sobie wyobraża taki koleś po 40tce zarywający do dziewczyny, która mogłaby być jego córką :O Że też mało który uważa to za niestosowne. Ale faceci zawsze głównie myśleli fiutem, a jak któryś ma jeszcze przy okazji trochę kasy na stare lata, to już sobie wyobraża nie wiadomo co :O Najgorsze, że znajdują się chętne na takiego siwego ch/u/ja, to jest dopiero poracha, fuj :O

Gość gość
Faceci z wiekiem zaczynają podśmiardywać kozłem :O Choćby nie wiadomo ile się myli, jakich perfum nie używali, to ich naturalny zapach ciała zaczyna być przykry :O Tak jest zresztą z samacami z każdego gatunku, na rosół też nadają się tylko młode koguty. To przez te samcze hormony :O :O

Gość gość
Faceci do poewolucyjny odpad, nie wiem jakim cudem zapanowali nad światem. Najpewniej przez pomyłkę. No i siłą. A teraz sobie nie radzą.

Gość gość
Gosc 11:35 dobre haha sie usmialam :p troche racji w tym jest

Gość 37 30 45
Mam 37 lat, ale wygladam na conajmniej 45. Niestety. Przez ostatnie 7 lat postarzalam sie fizycznie o 15 lat :( Do 30-tki wszyscy dawali mi mniej niz mialam w metryce, wygladalam i czulam sie mlodo. Ostatnie 7 lat niewyspania, stresu, zmartwien i braku ruchu, itp. daly sie we znaki. Przez to psychicznie tez czuje sie bardzo zmeczona i stara. Moim marzeniem jest do metrykalnej 40-tki wrocic do formy sprzed lat i poukladac zycie, zeby nabralo stabilizacji. Zmarszczki zostana, ale nie chce wygladac i czuc sie jak babcia....

Gość gość
a co takiego sprawiło ze czujesz sie staro,wyglądasz staro?no chyba twój przeżywa kryzys wieku średniego,zakochuje się i pisze tu wyznania miłosne,

Gość gość
Trafiłam chyba w dziesiątkę,co problemy z kut....sem co??

Gość gość
niemozliwe zebys mając 37 lat wygladala na 45

Gość gość
niech wrzuci fotke to ocenimy :-)

Gość tymcia
Witam, moja czterdziestka minęła 2 lata temu, ale czuję się świetnie i nie mam powodu do narzekań, ale mogę zrozumieć tych, którzy marudzą, bo i ja czasem mam takie chwile słabości i mnie też nic się nie chce. Myślę , że to nie jest kwestia wieku ale charakteru...

Gość gość
nie, to nie starość, ale jak chcesz, to uda Ci się to sobie wmówić. 40 to liczba, która mówi, że czas znowu chodzić do knajpek i upić się w piątek, obowiązkowo jeździć poza miejsce zamieszakania na weekendy, robić to czego zazdrości się innym lub się żałuje , że nie zrobiło 20 lat wcześniej . I nie patrzeć na opinie innych. no i ćwiczyć zaniedbane mięśnie kegla, czy jak one tam...już nie pamiętam

Gość gość
40 to dobry czas dzieci odchowane mozna wreszcie poszaleć i poczuć wolnosc Dziewczyny czas na zmiany a nie rozmyślanie czy to dużo czy malo

Gość gość
Jak starość? Chyba na polskiej prowincji. Może 500 lat temu była to starość, jak się rodziło w wieku 14, a umierało w wieku 45. Dopiero polowa życia, a prawdziwy początek tego dorosłego życia.

Gość kto to
tak to prawda, data spozycia "najlepiej spozyc przed 40" przekroczona :-( ale nie przejmujcie sie niektorzy mezczyzni nie wyrzucaja swoich rzeczy tylko dlatego, ze minela juz data ich spozycia

Gość gość
gość Faceci z wiekiem zaczynają podśmiardywać kozłem pechowiec.gif Choćby nie wiadomo ile się myli, jakich perfum nie używali, to ich naturalny zapach ciała zaczyna być przykry pechowiec.gif Tak jest zresztą z samacami z każdego gatunku, na rosół też nadają się tylko młode koguty. To przez te samcze hormony pechowiec.gifpechowiec.gif Odnośnie tej wypowiedzi to trochę w tym jest racji ale dlaczego często i gęsto od lasek jedzie śłedziem???????Oczywiście perfumy też czuć.Do ginekologa drogie 40ki wyglądające na 25 marsz. Często tego wątpliwego zapachu doświadczam np. w Starym Browarze albo na siłce .

Gość gość
Uwielbiam mieć 40 lat !

Gość gość
to tylko cyfry bez znaczenia zwłaszcza kiedy On patrzy na mnie z zachwytem i mówi że jestem piękna,,,

Gość gość
Niestety to prawda Zaczyna zdrowie szwankowac. Czlowiek staje si wolniejszy Dzieci mowia per Starzy Nie ma co si oszukiwac jestesmy ju| za polmetkiem

Gość gość
tak, wystarczy popatrzec na dziarskiego dziadka... jak on sie ledwo rusza

Gość gość
Jedna taka 40letnia Babcia podrygiwala w dyslotece i se bidula nogi polamala.:(

Gość gość
To wszystko zależy od charakteru zdrowia a przede wszystkim od tego na ile czlowiek siebie akceptuje od poczucia swojej wartości ja mam niska i czuje sie staro

Gość gość
Spojrzmy prawdzie w oczy.40stki to stare mochery.i basta! :D

Gość gość
pitolenie ...często pod wpływem hormonów to demony seksu i doskonale wiedzą co i jak

Gość gość
Swietny zart na :D.idzcie spac mocherki

Gość gość
Ani nie starość, ani nie młodośc, to wiek średni przecież.