Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 latka z mega cellulitem

Polecane posty

Gość gość

Bylam w szoku jak zobaczylam jak ogromny cellulit na nogach i brzuchu na 9 letnia chrześnica mojego męża. Siostra męża mieszka z rodzicami a dziadkami "malej" i zawsze pakowali jej wszystko w tylek. Lody,slodycze, obiad potrafi zjesc jak dorosly,albo podjada wieczorami. Widzialam jej posture jak tam bywalam i te faldy na brzuchu ale jak zobaczylam ja w majtkach to sie przerazilam. To dziecko ma zero ruchu,woli siedziec w domu i sluchac co mówią dorośli,taka stara maleńka a dupa rosnie. Zastanawiam sie jak mozna tak paść swoje dziecko nie zapisując jej na jakieś zajęcia ruchowe,basen czy cokolwiek.

Gość gość
też znam taką dziewczynke i też nie mogłam wyjść z szoku jak zobaczyłam ją w stroju kapielowym.

Gość gość
Ciekawe czy pediatra nie zwraca im uwagi

Gość gość
Jestem nauczycielką w-f w gimnazjum. Jakieś 40% dziewczynek ma celulit. Niekoniecznie są otyłe. To skutki fatalnej jakości żarcia.

Gość gość
Bo jak pasiesz dziecko i doprowadzasz do otyłości to jest ok, to jest zdrowe i dożywione i nikt nie zwróci uwagi, bo dziecku i tobie moze być przykro, taką mamy Polskę ale jak dziecko jest szczupłe lub chude lub normalne to w dobrym tonie jest powiedzieć o chudości i bladości dzieciaka. Teraz same grubasy są wystarczy popatrzeć na szkoły

Gość gość
A czy takie dziecko nie będzie mialo żalu do rodzicow ze byla pasiona jak swinka? Zwlaszcza,ze to dziewczynka.. a dzieci są okrutne, bo jak 9 letnie dziecko moze ważyć ok.50kg?!