Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 18

18 dzień cyklu

Polecane posty

Gość Kasia 18

Witam! Mam problem dziś 18 dzień cyklu a ja nie mam praktycznie żadnego śluzu może niewielką ilość białego i lepkiego. To już trwa kilka dni. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi czy to normalne. Cykle mam tak 30, 31 dni.

Gość Kasia 18
Z tego co wyczytać można w necie powinna mi się zacząć owulacja i jakiś inny śluz powinien być. Czy owulacja może się przesunąć ze względu na silny stres i brak snu ? Proszę o jakieś wypowiedzi czy ktoś tak miał ?

Gość alka0803
jak się wcześniej nie obserwowałaś to nie wiadomo czy miałaś śluz czy nie podczas owulacji. Niektóre kobiety maja go tak mało że tylko przy szyjce i to też może zdarzać się że w jednym miesiącu możesz go mieć a w kolejnym zaniknie a owulacja będzie. Stres, niedospanie, niedożywienie, niedobory w organizmie, jak najbardziej ma wpływ. Oczywiście może być możliwość że owulacja się przesunęła.

Gość gość
W pełni zgadzam się z wypowiedzią koleżanki wyżej. Jeśli dopiero teraz zaczęłaś obserwować swój organizm, możesz sobie pomagać czymś w interpretacjach. Może to być np tester na ślinę. Słyszałam że Afrodyta ma nawet dobre opinie.