Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha czy nie kocha

Mam wątpliwości co do JEGO uczuć jak zdobyć tą pewność ze on mnie kocha

Polecane posty

Gość kocha czy nie kocha

Mieszkamy razem pół roku, związek ma już prawie 1,5 roku. On zapewnia mnie że mnie kocha ale ja tego nie czuję. Ciągle mi w żartach dokucza jaka jestem nieporadna, jaki spioch , jakie małe bobo.Nie przytuli, nie całuje bo tłumaczy że taki juz jest. Gdy ja się do niego przytulę to on się krzywi, niby to robi w żartach ale widać ze mu to nie na reke. Napisałam mu wczoraj smsa że go bardzo kocham to oddzownił i zapytał co to się stało ze mnie wzęło na takie czułosci, czy może coś chce od niego:-/ Potem wieczoram też mi dogadał z tymi czułosciami, ze wolałam mu napiosac smsa bo normalnie by mi to przez gardło nie rpzeszło.

Gość kocha czy nie kocha
Seks? Ja mam coraz mniejsza ochotę przez to wszytsko. On się wscieka z tego powodu, ale jak tu miec ochotę gdy nie czuję od niego ciepła i czułosci na codzień?:-(

Gość gość
facet widać robi wszytsko aby cie do niego zniechęcić

Gość kocha czy nie kocha
Ale czemu to robi? Coraz cześciej myśle aby odejść od niego, czuje sie taka niedowartościowana i ciągle krytykowana. Nawet nie mogę liczyc w ciągu dnia na całusa czy przytulenie. Nawet jak wraca z rpacy to nie da mi buziaka. Nic.:-(

Gość kocha czy nie kocha
czuję się w tym zwiazku jak po 8 latach bycia razem, a to dopiero 1,5 roku:-(