Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

W sylwestra doszło do zblizenia z moim chlopakiem. Wczoraj skonczyl mi sie okres. Spoznil mi sie 4 dni ale chyba przez zapalenie drog moczowych i stres. Teraz ciagle boli mnie glowa i czasem jest mi niedobrze ale jem normalnie ani nie za duzo ani nie za malo. Piersi troche urosly ale nie duzo. Brzuch troche odstaje ale tak jakby jeszcze miesiaczka byla i leci w malych ilosciach brazowa maź. Nie wiem czy powinnam sie martwic bo mam 18 lat. Czy jest powod do niepokoju.

Witaj, skoro spóźnia Ci się okres to najlepiej zrób sobie test ciążowy . Rozwiąże on Twoje wątpliwości :) Nie wiem jak to jest ze śluzem bo ja miałam biały, a okres mi się dzisiaj spóźnia już 6 dzień, ostatnio zrobiłam dwa testy no i się okazało że jestem w ciąży :) Trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli :)

Gość Anja Orthodox
- Gdzie można znaleźć psa bez przednich i tylnych łap? - Tam, gdzie się go zostawiło...

Gość gość
Madziolinka89 - czytaj kobieto ze zrozumieniem, Autorka tematu raczej nie chce być w ciąży!

Gość gość
Nie spoznia mi sir okres. Spoznil mi sie 4 dni ale byl i skonczyl sie wczoraj.

Gość gość
okres ci się skończył to w czym jest problem?nie ma zadnej ciązy

Gość gość
Ale slyszalam ze moze buc okres a potrm na nastepny raz juz nie lub krwawienia ciazowe. Boje sie bo te poersi i brzuch i glowa.