Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam sluszne obawy co do tesciowej

Polecane posty

Gość gość
I pytanie do tej co mi tutaj pisze zebym sie odczepila?! A co jej tak bronisz? Znasz ja czy co? He? Adwokat sie znalazl;) napisze tylko tyle ze moj maz nie zyczy sobie zadnego kontaktu z matka nie chce jej slyszec wiedziec rozmawiac malo tego mowi o nich w osobie 3! I to mnie strasznie cieszy! Koniec Artur sie cieszy I ja sie ciesze.

Gość gość
Nic? Znasz mnie I ja? Gowno wiesz! Nie pisz juz!

Gość gość
Ale ty nie widzisz ze nikt cie w rodzinie meza nie lubi bo jestes wredna zawistna baba, swoja ciaze obwieszczasz przez nasza klase do jakis kuzynek, ciotek I pociotek, zeby tylko dopiec tesciowej bo jej nie poinformowalas za to wszystkich dookola owszem, nikt ci nie odpisal, tylko jedna ciotka zapytala co slychac a ty wszystkie brudy zaczelas wywlekac I teraz sie dziwisz ze nawet ta ciotka nie chce z toba utrzymywac kontaktu....taka tesciowa zla? Ale siedzialas na jej garnuszku I pod jej dachem....czemu mamunia z tatuniem was nie przygarneli tylko wredna tescowa? Prawda zawsze lezy po srodku I zajmij sie lepiej mezem a nie zakladasz 100 temat na kafeterii.....

Gość gość
No I dobrze cieszcie sie, wszyscy I tak maja was gleboko w powazaniu I nikogo nie interesujecie w rodzinie meza a od ciebie tesciowa I tak niczego dobrego sie nie moze spodziewac I jest cool.

Gość gość
A Ty mi tutaj nie fikaj bo ci zaloze sprawe z powodztwa cywilnego za te wyzwiska!nie pisz!

Gość gość
Ps. Na koniec ja mam to naprawde w 4 literach czy tesciowa mnie lubi czy nie!wlasny syn uwaza ja za zero wiec? Ja tam sie ciesze przeogromnie ze jej wlasnie nie ma w naszym zyciu.

Gość Dagah
Napisze krotko tylko wiejskie prostaki nie pogratuluja z takiej okazji jak narodziny badz ciaza.

Gość gość
mam nadzieję że twoja teściowa też cię uważa za zero tak jak 90% osób tutaj na kafeterii ;P

Gość gość
I pytanie do tej co mi tutaj pisze zebym sie odczepila?! A co jej tak bronisz? Znasz ja czy co? He? Adwokat sie znalazl napisze tylko tyle ze moj maz nie zyczy sobie zadnego kontaktu z matka nie chce jej slyszec wiedziec rozmawiac malo tego mowi o nich w osobie 3! I to mnie strasznie cieszy! Koniec Artur sie cieszy I ja sie ciesze. x ty dalej swoje tępoto nie widzisz jak jesteś zaślepiona nienawiścią??? cieszysz sie że twój facet nie lubi matki? a z czego sie tu cieszyć? x poza tym kłamiesz, na innym topicu pisałaś że twoj mąż chciałby unormować stosunki z matka tylko tobie sie to nie podoba ale teraz juz twierdzisz inaczej. x idź do psychiatry! aha i czekam na ten proces wariatko ;p

Gość gość
jej post z innego topicu xChcialabym sie czyms podzielic****odzielic z wami.Wyjechalismy za granice tam zalozylismy rodzine, w miedzyczasie stosunki z rodzicami meza tak bardzo sie pogorszyly( pol roku mieszkalismy pod wspolnym dachem)ze zerwalismy praktycznie kontakty ze soba i tak juz jest od kilku lat.Teraz spodziewamy sie naszego pierwszego dziecka.Powiadomilismy narazie moich rodzicow, oraz ciotki I kuzynostwo meza( niestety nie mamy aktualnych nr tel.) wiec zrobilam to przez nasza klase.Tesciow nie powiadomilam.Kiedys powiedziala mi ze jej nie zalezy na tym czy ja jej dam wnuki.Mniejsza o to , w kazdym badz razie jedna ciotka zablokowala mnie na tej naszej klasie, nastepnie kuzynka meza wogole nie napisala nic, tylko jedna ciotka sie odezwala i w @ zaczela sie wypytywac co tam I nas ze cieszy sie ze napisalam do niej itd.ze chce utrzymywac kontakty z nami przez nasza kl.poprosila tez zebym jej napisala jak nam sie zyje tutaj zagranica.Ja nie wiem co jej tesciowa powiedziala ale ja zgodnie z prawda napisalam ze nie jest nam lekko, ze jestesmy tutaj sami I skazani na siebie. Ze na rodzicow meza nigdy nie moglismy ( chodzi mi o wsparcie psychiczne)liczyc itd..tylko moi nam pomogli..ze wszystko co mamy zawdzieczamy sobie I na koniec dostalam ze maz ma zal do swoich rodzicow ze jego bratu pomogli w ze wszystkim a moj maz sie tylko patrzyl jak brat dostawal.Po tym @ tamta ciotka juz wiecej sie nie odezwala ( ponad 2 tyg temu do niej napisalam, a ona w tym pierwszym @ ktory mi odpisala,deklarowala sie ze chce zebym do niej pisala).Zastanawiam sie czy nie powiedziala cos tesciowej a tamta poradzila jej nie odzywac sie czy po prostu tesciowa naklamala na mnie. Co z ta sytuacja zrobic?zle sie z tym czuje? x jak teściowa taka wredna to po co ładowałaś sie pod jej dach?

Gość gość
to ze ciocia chciala utrzymywac kontakt to nie znaczy ze chciala wysluchiwac twoich zalow na jej rodzine czyli twoich tesciow, ona tylko chciala wiedziec jak wam sie uklada a ty odrazu jakies tam zale wycigasz a po drugie jak nie utrzymujecie kontaktu to po co o ciazy piszesz na nk do rodziny meza?po jakis kuzynkach itp. byle tylko by tescie sie dowiedzieli, pewnie o to ci chodzilo.

Gość gość
oszczegałam???? na początek kup sobie słownik.... bo cię nawet sąd wyśmieje :p

Gość Dagah
Temat uwazam za zamkniety na twoje szczescie mieszkam zagranica wiec nie bede fatygowala sie dla ciebie do PL;/

Gość Dagah
Psim obowiazkiem tesciowej bylo zapewnienie swojemu synowi bezwarunkowej milosci, edukacji oraz bycie dla niego zawsze w jego troskach I problemach! Tesciowa tego nie zrobila wiec zasluzyla sobie w 100% na to zeby jej wlasnie dziecko odwrocilo sie od niej!

Gość gość
OSZCZEGAM:):):) Hehe nie strasz nie strasz bo sie zesrasz.

Gość gość
Do tej wyzej chora Polska mentalnosc

Gość gość
Wsioki pieprzone z polskiego zadupia z kultura Psa bezpanskiego.

Gość gość
To Ty sie zesrasz kiedy dostaniesz pisemko na rozprawe za te ublizania i wyzwiska!kto sie teraz smieje ten bedzie sie smial ostatni!