Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opaseczki dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy! Jestem mamą rocznej dziewczynki. Jest moim oczkiem w głowie i w wolnych chwilach próbuję tworzyć dla niej urocze opaski do włosów. Ostatnio koleżanka podsunęła mi pomysł, żeby spróbować sprzedawać swoje "wyroby". Dzięki temu mogłabym odsunąć troszkę moment powrotu do pracy i być dłużej w domku z małą. Ale nie jestem co do tego pomysłu przekonana... czy to może się udać. Dziś wystawiłam swoje opaski na allegro, ale jak na razie żadnego odzewu. Oto one. http://allegro.pl/opaska-kwiatki-na-kazda-okazje-gratis-i3928545284.html Oczywiście mamy, którym wpadnę może w oko zapraszam do kupna :) bardziej jednak tu na forum chodzi mi o Wasze opinie. Czy Waszym zdaniem to dobry pomysł? a może coś byście zmieniły w nich?

Gość gość
wpadną* oczywiście :)

Gość gość
Ładne opaski, jeśli będę miała córeczkę to coś od Ciebie kupię ;) nie radziłabym jednak liczyć na jakieś kokosy albo biznes z tego. Fajnie, że masz hobby i proponuję traktować to jako dodatkowe drobne "na waciki" ;)

Gość gość
są super :) jakby mój synek był dziewczynką, to bym wzięła wszystkie... :)

Gość gość
Dzięki :) spróbuję jeszcze pokombinować z kolorkami, i może zrobić opaski z dwoma kwiatkami ;) zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Gość gość
Sliczne opaski. Niestety nie dla mojego synka :). Zrob fajne krawaciki albo muszki :D

Gość gość
Opaski są ładne. Szkoda tylko, ze jeden model. Bo dla jedenj sztuki nie opłaca się płacic za przesyłkę a kilku nie opłaca sie kupować, bo różnią sie tylko kolorami. Zamawiałam opaski z allegro ale tylko jeśli sprzedawca miał duży wybór- dzięki temu miałam różne ozdoby do włosów a i przesyłka się opłacała

Gość gość
ładne, tylko wszystkie robione że tak powiem "na jedną pałę", mogłabys jakoś urozmaicić wtedy by było całkiem ciekawie, sama bym zamówiła jeśli byłyby różne.Ale potencjał jest :)

Gość gość
czym różnia sie opaski za 6,90 od tych za 9,90?

Gość gość
A dl;a starszych cos - wiek 5lat - z duzymi kwiatami?

Gość gość
A jak się robi takie opaski? :)