Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredziol

Jak odejść od kogoś kto szczerze i z oddaniem Cię kocha

Polecane posty

Gość wredziol

Pytanie jak w temacie do Pań. Nie jestem gotowy na bezpośrednią konfrontację.... Ona mnie kocha, zrobiła dla mnie dużo. Jestem jej za wiele rzeczy wdzięczny. Jednak nie widze szans by ten związek dał mi to czego od związku oczekuję... bo po prostu to nie jest ta właściwa osoba....choć na początku ja też byłem zakochany po uszy.... Po jakimś czasie zamieszkaliśmy razem.... i po kolejnych kilku miesiącach zacząłem odczuwać, że jej nie kocham... a w każdym razie nie tak jak się kocha kogoś z kim by się chciało przeżyć całe życie. Sex'u jest ciągle dużo co mi się oczywiście podoba (mniej zaś jej brak inicjatywy, zdecydowania i odwagi) i nie tutaj tkwi problem. Pierwsza rzecz to fakt, iż przestała mi się podobać tak jak to było kiedyś, choć jest ładną i atrakcyjną osobą... Druga, nie miej ważna - czuję się okropnie znudzony ... nią, związkiem. Jestem zmęczony tą dwuznaczną sytuacją.. tym że nie jestem w stosunku do niej fair... nie kochając już jej i będąc dalej u jej boku. Jak z tego wybrnąć?

Gość Dora x 3
może baranka z przytupem w ściankę działową :classic_cool:

Gość gość
Też tak miałam, ogromne wyrzuty sumienia, ale... Byliśmy na tyle mądrzy, że rozstaliśmy się w zgodzie. Fakt- rozmowa musi być na poziomie, uczciwa, z prawdziwymi argumentami. Nawet jeśli na początku zniesie to źle: potem zrozumie. Uszanuje Twój wybór. Ten problem jest mi szalenie bliski, jednak udało się.

Gość gość
Ech, Łukasz obys to nie ty pisał :-P

Gość gość
szybko uciąć i oczywiście uczciwa rozmowa

Gość gość
A skąd będziesz widział, ze kolejna kobieta będzie ta właśnie, z którą chcesz przeżyć życie? Tzn jaka jest różnica?

Gość gość
na razie wystarczy ze obecna to nie ta

Gość gość
I jeszcze jedno czemu nie możesz jej tego powiedzieć wprost?

Gość gość
Ok ale co takiego się zmieniło, że uważasz, że to nie ta osoba? Tylko dlatego, że przestała Ci się podobac? Czy zrozumiełas że jej nie kochasz...jesli jej nie kochasz po prostu jej to powiedz!

Gość gość
tylko rozmowa, szczera rozmowa, bez ściemniania musisz jej powiedzieć ze jej nie kochasz inaczej będzie drążenie dzwonienie pytania cierpienie. kiedy mówisz komuś nie kocham cię - nie ma już z czym dyskutować! kazda kobieta wtedy z godnością sie wycofuje.

Gość gość
to prawda

Gość gość
autor uzyskał odpowiedź

Gość gość
Ok ale co takiego się zmieniło, że uważasz, że to nie ta osoba? Tylko dlatego, że przestała Ci się podobac? Czy zrozumiełas że jej nie kochasz...jesli jej nie kochasz po prostu jej to powiedz!

Gość gość
zebys pozniej nie żałował, moliwe ze to przejsciowe, moze okres ziomowy tak sprawił, powiedz ze chcesz przerwy musisz cos przemyśleć nie warto odrazu mowic nie kocham Cie po potem ty za nia bedziesz dzwonic***prosić

Gość gość
Ile masz lat Autorze?

Gość gość
uppppppppu