Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze ratuj ten swiat

kobiety z kafe czy wy aby napewno jestzescie zdrowe na umysle

Polecane posty

Gość boze ratuj ten swiat

bo jak czytam niektore posty to mi sie wlos na glowie jezy.przyklad-kobieta chce usunac ciaze to sie zaraz matki zleca i ja wyzywaja od kurw,szmat,wywlok,zycza nawet smierci....przy czym twierdza,ze maja dzieci i baaardzo kochaja:Oczy tak pisze osoba,matka,ktora wie co to milosc? nastepny przyklad-ktos pyta jak schudnac,to sie pojawiaja posty w stylu NIE ZRYJ TYLE...skad w was tyle nienawisci?kto was tak w zyciu skrzywdzil,ze czujecie sie lepiej dowalajac innym? pozostawiam do przemyslenia...

Gość gość
popieram

Gość gość
mnie najbardziej rozwala gdy przeciwniczki aborcji pisza "szkoda ze ciebie matka nie usunela". ze tez one nie widza w tym sprzecznosci.

Gość gość
poieram i zgadzam sie.mnie tez takie teskty rozwalaja.hehe albo cos w stylu,np.ty szmato jak mozna w Boga nie wierzyc

"-kobieta chce usunac ciaze to sie zaraz matki zleca i ja wyzywaja od k**w,szmat,wywlok,zycza nawet smierci....przy czym twierdza,ze maja dzieci i baaardzo kocha" x ja też wyzywam od *****ych szmat, ale ja dzieci nie mam, więc nie rozumiem takich obelg, bo każda matka wie, że dziecko można albo wykorzystać do własnych celów, albo zabić w zarodku. ja natomiast nie myślę o dziecku, ale o CZŁOWIEKU. tłumaczenie dla lewaczek: o zlepku komórek

Gość gość
odpier/dol się od katolików, głupia niewierna kur/wo bez mózgu!!!!! pechowiec.gif 29.01.14 nastepny gleboko wierzacy:O

Gość znam ja was
bo to są niewyzyte erotycznie matki- polki, siedzące w domu i z nudów obrażaja innych... Chłop zasuwa na osiem etatów, a ona siedzi w domu, dzieci nie dopilnuj****ajzlu nie uprzatnie, tylko wchodzi na kafe poprawić sobie humor.

Gość gość
czarna czy twoja pita jest fest czarna?

Gość gość
true story ludzie to pieprzeni hipokryci oklamujacych ludzi wokol a takze samych siebie 🖐️

dziecko.idz sobie znajdz forum dla gimnazjalistow,tu sie porusza powazne tematy,ktorych ty jeszcze nie ogarniasz🖐️

Gość gość
mylisz sie moja droga,ogarniam wiele,teraz interesuje mnie jak mocno jest zarośnięty twój śmierdzący trójkąt

Gość gość
ja również popieram. sama niejednokrotnie zostałam obrażona ale nigdy nie reaguje żeby nie dawać im satysfakcji :) a po za tym naprawdę można być KULTURALNYM przeciwnikiem aborcji!

gosc 18:23 zgadza sie.ja moze podam przyklad,jestem ateistka,ale juz nie raz,nie dwa,zostalam wrecz zwyzywana przez katolikow,mimo,ze zawsze szanowalam ich wiare.niestety,ale doprowadzili mnie to tego,ze mam teraz awersje do kazdej wiary.wlasnie przez takie wyzwiska i posylanie do piekla.ilez mozna znosic obelgi,tylko dlatego,ze mam inne poglady.

Gość gość
a mając inne poglądy mozesz bezkarnie ssać fiuta?

moge bezkarnie komus zmiezdzyc twarz:)i zegnaj dzeicinko,to moja ostatnia odpowiedz na twoj durny post,pisz ile chcesz,az ci sie znudzi:)

Gość gość
ostra jesteś,możesz zmiażdzyć siadając na niej czy masz taki silny cios?

Gość gość
dokładnie czarna! każdy uważa że jest najmądrzejszy na świecie, a ludzie o innych poglądach należy zbluzgać. a przecież dyskusje, ale takie na poziomie, kulturalne, kreatywne mogą być moim zdaniem super rozwijające. tylko trzeba to robić z głową. ale na tych forach rzadko to wychodzi. myślę że ludzie są zbyt sfrustrowani, ciągle myślą o tym co im nie wychodzi, zamiast cieszyć się tym co mają i dlatego tak sączą ten jad. taka jest moja teoria na temat tutejszego chamstwa. /gość z 18.23 :)/ pozdr

Gość gość
podpisuje sie pod tym bo taka prawda:O

Gość gość
popieram