Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessica Ivy

Prowadzenie bloga; sposób na wyrażanie siebie czy obciach?

Polecane posty

Jak myślicie, bo chciałabym jakoś wyrażać siebie przed innymi ludźmi, ale nie wiem czy blog to dobry pomysł.

Gość gość
dlatego wzięłaś swój nick od fuzji Jessiki Mercedes z córką Beyonce, Blue Ivy? jak masz być wtórna to daruj sobie, jest już wystarczająco takich szaraczek w polskiej blogosferze

Wtórne jest twoje polaczkowskie wylewanie jadu, ponieważ tego nicka założyłam zanim jakaś córka Beyonce i Jessica Mercedez się pojawiły w sieci, tylko pisałam głównie z pomarańczy i go nie używałam.

Hmm, sama próbowałam kilka razy prowadzić bloga, nie tyle, żeby wyrażać siebie przed innymi, ile żeby w ten sposób spełniać się literacko, przynajmniej w jakiejś mierze. Blog to zawsze jest w jakiś sposób wyrażanie siebie, a czy jest obciachem, to już zależy od tego, jak jest prowadzony, to chyba oczywiste. Jeśli będzie dobrze się czytał, to obciachu być nie powinno. Ja się w każdym razie przekonałam, że to nie dla mnie, jakoś jak już przychodziło co do czego, czułam, że to mi zupełnie niepotrzebne, że jest jakieś takie sztuczne i na siłę. Ale nie dowiesz się, jeśli nie spróbujesz, może akurat Ty się w tym odnajdziesz.

Gość monia22l
Możesz zawsze spróbować to nic nie kosztuje. Są darmowe platformy pod bloga jak tky.pl A na temat blagowania są dwie bardzo dobre książki kominka.