Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa juliannaa

objawy ciąży?

Polecane posty

Gość królowa juliannaa

Hej. Miałam wczoraj ból w podbrzuszu, tak cały dzień praktycznie, coś bardziej przy lewym jajniku. Wiem, że niektóre kobiety odczuwają takie bóle w momencie jajeczkowania. Ja pomimo tego, że nigdy takich nie miałam założyłam, że to pewnie to. Dzisiaj praktycznie o tym zapomniałam, ale niedawno zwrócono mi uwagę (osoba, która mieszka ze mną od 1.5 roku w jednym pokoju), że dzisiaj wyczulił mi się węch, bo co nie wejdę do pokoju to komentuje, że coś konkretnego pachnie. W sumie nigdy mi się to aż tak nie zdarzało. Biust mnie jakoś szczególnie nie boli i nie widze spektakularnych zmian. Współżyliśmy w weekend, bez zabezpieczenia. Czy po tak krótkim czasie byłyby takie objawy? Mój cykl żyje własnym życiem, ostatnio mam dużo stresów i w ogole się spóźnia (test ciążowy robiony przed weekendem, negatywny, więc nie od tego, przynajmniej wtedy). Dziękuję, za pomocne odpowiedzi.

Gość Pan Wiesław
To niekoniecznie ciąża. Oglądałaś "Obcego" ?

Gość królowa juliannaa
haha coś oglądałam;) myślisz, że to jest to?;)

Gość gość
ja p*****le kolejna.. .To już jakas plaga debilizmu??!!!

Gość królowa juliannaa
czy ten temat C**przeszkadza? nie panikuje, że jestem w ciąży, chciałabym się dopytać tylko czy takie mogą być objawy w tak krótkim czasie.

Gość gość
a ja mówie po raz 20000000000 idź do ginekologa!Czy my wyglądamy na gina? średnio 2 takie tematy dziennie. napisz na ciąza i macierzyństwo a nie tu!!!!!!!

Gość gość
Myśle ze jeszcze dziś poczujesz ruchy dziecka