wiktoria12329 0 Napisano Styczeń 29, 2014 czesc... mam taki problem nie uklada mi sie z chlopakiem dawalam mu wiele szans ale nic nie dawalo tylko na chwile ...przechodzac do rzeczy... chciałabym sie dowiedziec jak jestem w uk 5 miesiecy i nie pracowałam tu nigdy poniewaz przyjechałam jak byłam w ciąży i 2 miesiące temu urodziłam czy dostane jakies pieniądze ??? pomarzcie????dajcie jakies rady albo informacje na ten temat jezeli cos wiecie z góry dziekuj****ardzo to dla mnie wazne i jak najszybciej bym prosiła o informacje ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2014 Na dziecko dostaniesz Child Benefit - cos nieco ponad 81 f miesiecznie. A z reszta nie mam pojecia bo nie pobieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2014 podawaj tatusia o alimenty, to chyba on ci zrobil dziecko a nie panstwo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoria12329 0 Napisano Styczeń 29, 2014 to wiem ale właśnie pytałam czy jeszcze cos oprucz tego bo własciwie to nawet mieszkania bym za to nie utrzymała:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franceska888 Napisano Styczeń 29, 2014 Mozesz dostac ewentualnieddaek do mieszkania, ale jak bedziesz miec kontrakt na siebie.Na twoim miejscu bym pakowala manatki i wracala do Polski, tam masz pewnie rodzine, ktora C***omoze. Tu bedziesz sama z malym dzieckiem i juz widze, ze troche niedorajda jestes bo nawet nie otradisz sobie w inenecie sprawdzic jakie masz prawa i co ci sie nalezy wiec pewniei tak sobie nie dasz rady i bdziesz biedowac. Oszczedz dzieciaka, wroci do Polski a fagasa podaj o alimenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2014 haha patrz jak cie wyganiają do polski, ale same by siedzialy i tylko patrzały co im sie należy, zębami i pazurami by sie trzymały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2014 haha patrz jak cie wyganiają do polski, ale same by siedzialy i tylko patrzały co im sie należy, zębami i pazurami by sie trzymały Dokładnie, masz takie samo prawo tam mieszkać jak te co cię wyganiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2014 Typowo polskie podejście, ktoś pyta o pomoc a oni go wyganiają z powrotem do kraju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2014 Kochana idź do Citizens Advice Bureau i popros o rade i informacje jak masz dalej postępować. Od tego oni są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2014 Dallas sobie zrobic dziecko polakowi? To Polak? Jak tak, to dopiero obciach! Przeciez wiadomo ze polactwo to polactwo, a Ty myslalas ze on sie zmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2014 Ona pewnie kombinuje żeby udawać samotną matkę, dostać council flat i housing benefit i inne cuda ;) a z facetem nadal będzie, oj niestety znam taki przypadek (znałam, już się nie zadaję z tą kobietą) i słyszałam też o paru innych.... żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata tips solara i cia ju kej Napisano Styczeń 31, 2014 Dallas sobie zrobic dziecko polakowi? To Polak? Jak tak, to dopiero obciach! Przeciez wiadomo ze polactwo to polactwo, a Ty myslalas ze on sie zmieni? nie oceniam cie,mialas ciezkie zycie allach urody ci nie dal,pociesze cie http://pokazywarka.pl/q93iho/ polczyno :D i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach