Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić problem z córka?

Polecane posty

Gość gość

Moja nastoletnia córka spotyka się z facetem starszym od siebie o 6 lat

Gość gość
to przynajmiej posuwa ja juz doswiadczony

Gość jannetterox
Sama zacznij z nim kręcić i po problemie

Gość gość
zabespieczaj ja dobrze zeby ci nie przybrala na pare miesiecy

Gość gość
Ludzie czy jest tu ktoś odpowiedni do mojego problemu

Gość gość
Nastoletnia, znaczy ile ma lat? 14 czy 19? Bo to spora różnica...:O

Gość smerfnalaseczka23
Ale kurczę my ci radzimy najlepiej jak umiemy,albo go sama poderwiesz albo młoda będzie za chwilę latać z brzuchem.Ty myślisz ,że oni razem będą rozmawiać o literaturze czy co,nie bądź naiwna ,my znamy życie.

Gość gość
Córka będzie miała za 2 miesiące 17 lat, nie poderwe młodszego faceta bo to wprowadzi klutnie w mój związek. Jakieś radykalne sposoby sprawdzone żeby zniechęcić córkę do tego typa?

Gość jannetterox
Sama go zarwij albo jej powiedz ,że już sprawdziłaś go w łóżku i nie warto,powinno pomóc

Gość gość
K***a jak mój mąż się dowie że takie coś pociskam córce to jeszcze uwierzy, gowniare zamknę chyba bo za młoda jestem na babcię

Gość gość
i gdzie jest, wyszla i pewnie u niego siedzi jak ja dorwe to niewiem co jej zrobie

Gość gość
Tak zrobie jak radzisz zabiore jej telefon i laptop z tabletem sie juz pozegnala, niech wroci to dostanie mala p***a

Gość gość
Wspomnij jej koniecznie, żeby nie godziła się na "bez prezerwatywy, ja wyjmę przed czasem".

Gość gość
Jejku co to jest 6 lat? Sama taka byłam i na własnej d***e się przekonałam, ze nie było warto(miałam 16 lat). A jeżeli boisz się zostania babcią to pogoń ją do lekarza.

Gość gość
Z nia rozmowa nie ma sensu zrobila sie pyskata i nic. nie dociera do niej!!! a co mnie wkurza ze maz tylko gada zostaw sama wroci k***a wroci z brzuchem

Gość gość
K***a jaki seks zadnego seksu

Gość gość
Jak jej teraz odpuścisz, to później będzie cię miała za nic i będziesz jej mogła naskoczyć. Bierz kabla i nie żałuj batów. Jak będzie trzeba, idź do szkoły zgłoś że córki nie będzie przez np. 2 tygodnie bo jest chora(możesz nawet załatwić kwita od lekarza - to nie problem). Zamknij szczeniarę w domu i przez kilka dni sukcesywnie lej ile wlezie. W końcu się przełamie i zacznie chodzić tak jak ty chcesz.

Ja widzę, że nie macie normalnych relacji, zalatuje patologią. Myślę, że za późno na nadrobienie zaległości. To jest normalne przy takich nieciekawych stosunkach rodzinnych, że młoda dziewczyna szuka oparcia w znacznie starszym mężczyźnie.

Gość gość
nic nie zrobisz, jedyne co Ci wyjdzie to to , że córka cię znienawidzi i tyle wiem z autopsji

Gość gość
A co do bicia. Zostałam porządnie zbita przez ojca. Za sam fakt spotykania się ze starszym kolesiem. Ale nigdy wczesniej ze mną nie rozmawiał. Nigdy nie porozmawialiśmy normalnie. Gdybym się z nim pokłociła czy coś i nerwy by mu puściły. A ja wróciłam do domu i zostałam sprana prawie do nieprzytomności . Po dziś dzień nasze relacje są beznadziejne a ja wylądowałam z depresją u psychiatry. Zastanów się może dlaczego córce tak imponuje starszy facet? U mnie było tak, że ojciec miał ze mną zły kontakt... Skomplikowane to wszystko.

Gość gość
JA w wieku 16 lat spotykałam się z 24 letnim typem, ale ja nie byłam w tym czasie na etapie seksu jakieś przytualnki i mizanki .... Więc zleży czy masz odpowiedzialną córkę czy nie, nie wiem co bym zobiła na Twoim miejscu nie mam dzieci jeszcze ale jedne co nasuwa mi się na myśl jeśli wiesz że dziecko ma już swoje potrzeby w temacie i uprawia seks to wyślij po tabletki, Moze już dawna sama je używa? Tylko Ty nic nie wiesz?

Gość gość
ty jestes dziwna matka, moim zdaniem juz za pozno :( bez psychologa sie nie obedzie :( ona robi sobie co chce, co to znaczy ze sie spotyka z chlopakiem wogole????ona nie jest pelnoletnia a ty jej pozwalasz na schadzki z chlopakiem?i jeszcze placzesz bo sie boisz ze zaciazy?pusta kobieto, to ty decydujesz o niej, nie wolno jej robic co chce aty tr***lejesz co bedzie....ogarnij sie, ona ma robic to co ty decydujesz, oczywiscie bez przesady, ma prawo do wielu rzeczy ale napewno nie na to z kim sie spotyka i kiedy!!!!!jest na to za mloda!!!!potem biedny mamuski placza, a to wasza wina!! pisala mloda dziewczyna

Gość gość
Zaciągnij córke na terapie rodzinną skoro sobie nie radzisz. Musicie nauczyc sie rozmawiać. Jakbyś miała z nią dobre relacje i by ci ufała, wiedziałaby, że matka ma racje.

Gość gość
No sorry , to nie jest wina mamusi że córcia zaciążyła! 17 letnia dzewczyna dobrze wie skąd się dzieci biorą!

Gość milaaaaaaaaaaaaa
rozmawiaj z nią, nie zakazuj spotkań, bo bedzie gorzej, ucieknie z domu. Jak ją dobrze wychowałaś, to nie będzie latać z brzuchem, 6 lat to nie tak dużo, a co to za chlopak? może porządny? Jak ja zaczęłam się spotykać (teraz jest moim mężem) z chlopakiem mialam 18lat, byl ode mnie starszy 4 lata, jakoś z brzuchem nie latałam, a rodzice też mowili, że "za stary".

Gość gość
17 letnia dziewczyna jest glupia i naiwna, uwierzy chlopakowi z milosci, a on ja oklamie ze niemoze miec dzieci, ze nie skonczy do srodka, ze ja kocha ze wezma slub, ze jesli go kocha to powinna z nim sypiac, bla bla tego typu rzeczy, i ona glupia i naiwna u wierzy :( pilnujcie swoich dzieci!!!uczcie i napominajcie, karccie jesli trzeba, poblazliwoscia i bezstresowym wychowywaniem robicie im krzywde, mlodzi sa nieswiadomi czasami zla jakie czycha

Gość gość
Zawsze się zastanawiałam jak można być właśnie taką naiwną, która zgadza sie na seks bez gumki i show w stylu wyjmę przed :D to jest niesamowite :D po takim tekście fecet to se może do ręki wkładać!

Gość gość
Zadna patologia, z mezem prowadzimy firme corka ma wszystko co chce nigdy jej nie brakowalo niczego a moje relacje sa dobre az do chwili jak mi sama powiedziala ze ma chlopaka wszystko fajnie ale nie takiego stareg czy ona niemoze w swoim wieku! czuje ze wybrala starszego bo ten facet sie nia opiekuje i jest jak mowi meski

Gość gość
dobrze ja wychowalismy, i co z tego jak ktos pisal ze to facet inicjuje rozbudzenie w naiwnie dziewczynie pewnoamsc zwiazku a tylko zalezy na seksie. zabije gnoja jak z nia sie prZespi