Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić problem z córka?

Polecane posty

To nie jest normalne, że ojciec nie porozmawia z facetem i z corką, tylko twierdzi, że k***a przyjdzie z brzuchem. Zastanów się, tak wyglądają relacje między rodzicami , a dziećmi. Nie zdziw się, jak skończy te 18 lat i ucieknie do mężczyzny, który potrafi okazać jej odrobinę zainteresowania

Gość gość
rob sobie co chcesz i w dup.ie ma czy ona zaciazy czy nie, twoja wina to bedzie, jesli ty pozwalasz na spotykanie sie z kim popadnie twoja sprawa, koles sie cieszy bo dorwal mloda sikse, swieza, rozdzewiczyl ja, pobzyka troche i rzuci, a ona ma chociaz godziny o ktorych ma byc w domu?czy to tez ma na wolna reke??

Gość gość
Ale moj maz ma taki charakter ze zartuje z tagoon twierdzi ze jest na tyle duza ze wie co robi, corka zawsze byla jego oczkiem w glowie i przez to mi ja rozpuscil,

Gość gość
Ma ustalona godzine

Gość gość
Opowiem coś :) jestem studentką i część kolegów ma takie młode dziewczyny 15-17 letnie, ostatnio jeden nawet był z gimnazjalistką. Przychodzą z nimi na imprezy, młode chlają z nami wódę, potem rzygają, bo jeszcze nie przyzwyczajone, a potem się sekszą w drugim pokoju. Nie wszystkie oczywiście, ale bywają takie i nie jest to coś niezwykłego dla nich.

Gość gość
no ładnie 17 lat i ustalona godzina, pewnie 22 :D ona za rok będzie pełnoletnia proszę państwa i zamiast mieszkać z rodzicami to od razu ucieknie i zerwie się ze smyczy. Dziecko to nie pies że na smyczy ma chodzić, MA myśleć i rozumieć. Całe życie rodzice nie będą plinować i trzymać pod kloszem, ma się naucyzć żyć. Potem tak to jest że na starość dzieci nie chcą pomagać, bo pamiętają że rodzice zawsze na smyczy je prowadzali... Jak jest dobrze wychowana to niech sobie wraca i o 3 nad ranem w weekendy z imprez - odpowiedzialne laski z brzuchami nie chodzą,

Gość gość
Nie moja corka raczej spokojna jest, duzo rozmawialam z nia o seksie i jest uswiadomiona konsekwencji tylko co mi z tego jak zawsze facet namawia

Gość gość
a ja ci opowiem krotko 2 historie 1.na dyskotece wsypali mlodej pigulke g****u do drinka, zg****ili, wycieli nerke , w aucie, zaszyli i zawiezli spowrotem nieprzytomna na dyskoteke, ludzie mysleli ze jest pijana, wiec nic nie reagowali 2. ta sama historia, tylko sex z 5 mezczyznami, rodzice pozwalali corce na wiele i sie tak skonczylo , byla policja, wywiad z sasiadami, okazalo sie ze rodzice rozpuscili dziecko, bylo za pozno, zastanow sie, idz do psychologa sama, bedzie on wiedzial co robic dalej

Gość gość
"Dziecko to nie pies że na smyczy ma chodzić, MA myśleć i rozumieć. " wspolczuje dzieciom jesli jestes ich rodzicem :( naprawde dzieci maja myslec, rozumiec, ty tepaku!przepraszam za zlosc , ale to jest tragedia!jak mozna kazac dziecku wszystko rozumiec, ono pragnie rodzica, rozmowy, zainteresowania, wytlumaczenia, kontaktu, milosci, zrozumienia, tlumaczenia, granic, musi sie od rodzica uczyc co zle a co dobre, jasne, to ze skonczy 18 lat znaczy ze juz ma wszystko rozumiec, co za tepe dzidy tu siedza!!!18 lat to jeszcze mlody szczon, jeszcze wiele sie musi nauczyc, i zrozumiec, rodzice pomagajcie swoim dzieciom, nie przez nagrody i poblazliwosc, one musza wiedziec co zle a co dobre!i my rodzice musimy im to pokazywac, zakazywac rowniez!

Gość gość
Ja jeszcze 5 lat temu miałam 18 lat i rodzice mi na wiele pozwalali - i dobrze wiedziałam że drinka się samego nie zostawia, sama do dyskoteki nie chodzi tylko w wiekszym gronie i najlepiej z kolegami zaufanymi. I nic się nie działo, wiadomo że zdarzyło się że ktoś sie przepił i rzygał ale to chyba każdy raz w życiu musi zaliczyć żeby później wiedzieć kiedy przestać. W każdym razie są mądre laski i znają takich cwaniaczków co na seksik liczą, a sa takie co to dają w kiblu na dyskotece czy w akademiku, Powtarzam jak masz inteligentną i dobrze wychowaną córkę to nie ma się co bać

Gość gość
Jest madra i swietnie sie uczy ale boje sie strsznie ze mi ja skrzywdzi gnojek, teraz nie mozna ufac faceta

Gość gość
No wkoncu mi wrocila

Gość gość
p r o w k a c j a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bungabun
chlopacy w jej wieku są jeszcze niedojrzali i dziecinni a dziewczyny szybciej dojrzewają i potrzebują kogoś równie dojrzałego wiec biorą starszych.

Gość gość
Wrocila ale jakas taka niewyrazna.. Chyba cos brala zaraz skopie jej d**e a potem leb wloze do kibla!! Zwariuje zaraz!

Gość carolyna090
Jak jest niewyraźna to zawijaj ją do szpitala. Przepłuczą żołądek to się nauczy nie brać. A w domu lańsko. Nie odpuszczaj. W razie czego zamknij w domu i nie wypuszczaj nigdzie.

Gość gość
Kobieto co Ty przeżywasz tak tą różnicę wieku, 6 lat to nie jakaś masakra. Dziewczyna zaraz będzie pełnoletnia. Ja mając 18 lat miałam faceta starszego o właśnie 6 lat, a teraz jest on moim mężem. Jeżeli dobrze wychowałaś córkę i jest ona mądrą dziewczyną, ma poukładane w głowie to możesz być spokojna. Porozmawiaj z nią tylko o seksie i ewentualnym zabezpieczaniu bo nie ma się co oszukiwać ale seks w tym wieku w dzisiejszych czasach to nic dziwnego. A jeżeli tego faceta zna krótko to podpowiedz jej niech zachowa bezpieczeństwo i nie będzie łatwowierna żeby uniknąć sytuacji typu tabletka g****u i takie inne historie. Jeżeli związek by trwał dłużej zaproponowała bym córce aby zaprosiła chłopaka do domu bo chciała bym go poznać.

Gość gość
moja corka wrocila zdrowa i normalnie wyglada ktos sobie jaja robi