Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattlu

Rozwianie wątpliwość dotyczących ciąży

Polecane posty

Gość mattlu

Witam serdecznie 30 grudnia 2013 pieściłem się ze swoją przyjaciółką. Nie doszło do stosunku ani orgazmu. Mogło się jednak zdarzyć, że na swoich palcach wprowadziłem nieznaczną ilość preejakulatu do pochwy. Tak twierdzi moja przyjaciółka, która po 2 tygodniach od naszego spotkania zaczęła mieć obawy co do tego. Zrobiła test płytkowy i wynik był negatywny. Jednak wciąż była niespokojna i po 3 tygodniach zrobiła badanie krwi Beta HCG, wynik <0,1. Przyjaciółka ma nieregularną @ spowodowaną przyjmowaniem leków na tarczycę. Od poniedziałku zaczął ją boleć brzuch jaki pojawia się przed @ jednak znacznie silniejszy niż zwykle jak uważa. Do tej pory nie pojawił się @. Widzę, że bardzo się tym stresuje i to przeżywa. Obawia się ciąży. Ja do dzisiaj byłem spokojny jednak, teraz pojawiają się obawy również u mnie. Proszę mi napisać czy jest możliwość, że przyjaciółka jednak jest w ciąży. Pozdrawiam, Mateusz

Gość mattlu
Zapomniałem dodać, że 1 stycznia dostała @.

Gość gość
po 3 tygodniach test jest wiarygodny a test z krwi to już po 2 tygodniach może być wiarygodny wiec dzieci z tego nie będzie/

Gość gość
negatywny test domowy, negatywny test z krwi, miesiączka i brak stosunku, a wy nadal podejrzewacie ciążę?

Gość mattlu
Martwią mnie te bóle i brak miesiączki. Bo ta 1 stycznia nie musi niczego oznaczać.

Gość gość
mattlu, ja nie rozumiem dlaczego podajesz się za faceta, a jesteś przecież kobietą :D Tu Cię nikt nie zna i nie musisz się ukrywać ;) Ale nie ważne, to Twoja sprawa. Słuchaj Mateuszu, jeżeli to pieszczenie się było przed miesiączką, to istnieje niewielkie prawdopodobieństwo ciąży. Dodatkowo mówisz o tym, że nie było stosunku, tylko to było pieszczenie i jedynie mogło się zdarzyć, że na palcach wprowadziłeś preejakulatu. Ale jak sam zaznaczyłeś, nie spermy, tylko płynu preejakulacyjnego. To niemożliwe, by ona była w ciąży. Więc się Mateuszu nie stresuj.