Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oktawia2627

Jaką stawkę mi zaproponowali w pracy,masakra

Polecane posty

Gość oktawia2627
dlaczego wyzywać od pasożytów mnie państwo nie utrzymuje

Naprawdę co za czasy nastały, żeby pracodawca tak poniżał pracownika. I tak wie że znajdzie kogoś na to miejsce. A wszystko przez naszych kochanych polityków, którzy tylko nam na dole zabierają aby niby łatać dziurę budżetową a tak naprawdę to żeby wypchać bardziej swoje kieszenie.

Gość gość z 21 godziny
nie no serio taką stawkę Cię poniżyli... Ja jestem z lubuskiego. owszem na etat jest 1600 BRUTTO a na rękę nie całe 1200.

Gość gość
jezu, weź sie kurde uspokój, lepsze te 37 zł dziennie niż nic, już od razu byś chciała miliony, do sukcesu sie dochodzi krok po kroku, nie bądź taka parszywa bo w końcu nie dostaniesz nic.

Gość Norwegia Norwegia
nie bądź smieszna. to może za 10 zl miesięcznie ma pracować co? bo nie jest pazerna? po odliczeniu dojazdow i przedszkola zostanie jej 300 zl. z***biscie. to już lepiej isc do MOPSu przynajmniej jej pomoga i tez dadza te 300 zl a tak to nawet grosza nie dostanie. i tak, uwzam ze lepiej pojsc do MOPSu niż z********ac miesiąc żeby dostać 300 zl-i jeszcze pewnie zmianowa i w weekendy-ja p*****le

Gość gość
Tesco generuje miliony (funtow bo jest z uk ) zysku ! To poniżenie oferować ludziom w Polsce 4,70 zł gdzie w Anglii musi zapłacić ok 7 funtów / h. Jak nie wiecej. Dobrze płaci za godziny nadliczbowe. Należy im sie bojkot i nie kupowanie tam.

Gość gość
mieszkam w UK, mój mąż jeździ tirem dla tesco - ma 16,5 funta na godzinę! współczuję wam w tej Polsce!

Gość gość
dobrze norwegia mówisz, nie dość że 750zł netto za etat to jeszcze praca zmianowa i na weekendy na 1000% to w końcu tesco....

Gość gość
a jakie masz wykształcenie i jaką prace?