Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój kolega gej ostatnio się uaktywnił i głosi swoje chore poglądy publicznie

Polecane posty

Gość gość

np twierdzi, że Polacy nie potrafią samodzielnie o sobie decydować i lepiej od nas będzie kierować nami unia europejska, on nie broni Polski, on broni tego co unijne, w*****a mnie ten pedał... co on wie o zyciu, on chciałby sobie dzieci od surogatki kupić, ale go nie stać... już pomijając braki w wykształceniu, bo po co sie wysilać, lepiej lo dla doroslych eksternistycznie ukonczyć... jestem załamana, nie dam rady z tym człowiekiem

Gość gość
nie mogę... tak ue go kocha, nawet w ue nie ma dla niego prac, no ale co tam, lepiej srać na własny kraj z zagranicy

Gość gość
on twierdzi, ze tylko jego racje sa sluszne, a kto nie mysli tak jak on, ten jest klamca... bardzo mnie irytuje typ

Gość haxemberg
trzeba zaje/bać tego pedała i tyle !

Gość gość
ja nie chce nikogo mordowac ani bic, ale jakie roszczeniowe to to, uwaza, ze rozumy pozjadalo... jeszcze smieje sie ze mnie, ze ja doktorat robie... jestem w szoku, skad sie tacy ludzie biorą

Gość antynacjonalista
@haxemberd Morda pało!

Gość gość
hahaha, na UMB :) sprawdź, czy to zawodówka debilu, nie wysyłaj nikogo do pieca... chciałam się wypowiedzieć, że niektórzy lewicowcy bywają bardzo irytujący, niemniej jednak tu napotkałam jeszcze gorsze szambo... więcej nie zamierzam rozmawiać z przypadkowymi osobami o poważnych sprawach

Gość gość
nie,oczywiscie rozmawiaj z ludzmi z wlasnego grajdolka, upewniajcie sie w przekonaniu, ze macie jedyna sluszna racje, bo zderzenie swiatopogladow i rozpoczecie samodzielnego myslenia moze spowodowac katastrofe w twoim malym, ciasnym szarym zyciu. a nie boisz sie, ze jak odetniesz sie od tego pedala to nie bedziesz miala nikogo czyim zyciem bedziesz zyla?