Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezgraniczne pragnienie dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata jestem na końcówce studiów mgr, mam chłopaka w tym samym wieku on nie studiował pracuje już kilka lat. Znamy się pół roku od zawsze przewijały się tematy o dzieciach. Oświadczył, że chce mieć dziecko do 25roku życia że wszystkie swoje plany realizuje. W tym wszystkim nie przewiduje ślubu ponieważ uważa to za zbędny wydatek (powiedział ze najpierw dziecko dopiero potem można odkładać na ślub). MÓWIŁ ŻE MA BARDZO SILNĄ POTRZEBĘ ABY ZOSTAĆ OJCEM. Chyba jest przeciwnikiem aby kobieta pracowała dlatego, że dlatego że jak kobieta zasmakuje pracy to nie będzie chciała mieć dziecka. Czy na moim miejscu zastanawiały byście się nad poważnym związkiem czy byście uciekały od tego chłopaka?? Jest bardzo zazdrosnym człowiekiem był nawet zazdrosny o to ze na imprezie się rozglądałam. Proszę o pomoc.

Gość gość
PINDOLENIE O SZOPENIE powiem tyle jak wezimie sie za robote i zobaczy ze kasy na nic niestyka zmieni plany hahaha macie mieszkanie?ile zarabia?

Gość gość
pracuje już 4 rok, zarabia około 2500 do 3500, ednak teraz bedzie zmieniał pr na mniejpłatną i przez 16miesiecy bedzie dostawac1600zł

Gość gość
nie nie ma mieszkania mieszka z rodzicami ale raz planuje kupić raz nie

Gość wifigdańsk
całą reszta by mi nie przeszkadzała tylko ta zazdrosc-nie do zaakceptowania jak dla mnie z tym,ze kazdy ma swoj gust i prawo wyboru-to jest wylacznie moja subiektywna ocena.

Gość gość
na moje to ten koleś ma zaburzenia jakieś, ta silna potrzeba posiadania dziecka, nie chcąc jednocześnie jakiejkolwiek stabilizacji z jego matką

Gość gość
na moje to ten koleś ma zaburzenia jakieś, ta silna potrzeba posiadania dziecka, nie chcąc jednocześnie jakiejkolwiek stabilizacji z jego matką ta zazdrość... żeby to wszystko razem nie przerodziło się w jakąś fobię albo jakiś rodzaj socjo- psychopatiiale może jakies doświadczenie z dzieciństwa... albo chce udowodnic sobie, zę jest lepszym rodzicem niż jego rodzice, albo w czymś za słabo się wg niego starali i on chce się bardziej starać, zeby tą lukę która tam niby była zapełnić wiesz, ja tez bym bardzo chciała miec dziecko i to jak młoda jestem, ale nie, że konkretnie do tego i tego roku koniecznie, albo że bez ślubu; no jak sie nie ma kasy na wesele to skąd sie ma na dziecko, przeciez to wydaek na 20-25 latmoże on by chciał potem zabrac jej to dzieckiem, jego nazwisko, to co tam matka zrobi, nie odbierze mu, bo jak pracy nie ma to nikt jej nie da dziecka w opiekę

Gość gość
s*********abym od takiego

Gość gość
a ten chlopak to ciapak ? na dziecko tez moze dostac wize, a zone to sobie juz wezmie ciapakowa :)

Gość gość
ona chyba w polsce mieszka tak mi sie wydaje

Gość gość
a co ma miejsce zamieszkania co do poglądów?

Gość gość
kobieto uciekaj od niego, to jakis albo arab albo psychopata... zamknie cie w domu, narobi dzieciakow I bedziesz od jego fochow uzalezniona do konca zycia...co ja mowe, bedziesz udupiona... UCIEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ona chyba w polsce mieszka tak mi sie wydaje --- ciapak w polsce tez potrzebuje wize.

Gość gość
no ciapaki to Hindusi a on jest polakiem

Gość gość
ciapaków nie ma w polsce

Gość gość
dla mnie ciapak to wszystko co jest cyganopodobne. Arab turek, hindus wsio rawno.

Gość gość
no ciapaki to Hindusi a on jest polakiem -- ze sie czepne a czemu przez duze H i male pe ? rasistka czy samonienawidzaca sie ?

Gość gość
na temat c**aków macie osobną rozmowę na tym forum

Gość gość
tu w kazdym watku ciapacze sie przewijaja :)

Gość gość
Barany przeciez polaki maja mentalnosc wlasnie takich ciapako Arabow. To sa muslimy Europy? Nie wiedzialyscie o tym, kury domowe z gromadka dzieci? :D :D :D

Gość gość
Cudowny facet. Bierz go w ciemno.

Gość gość
Ma mentalność muslima.

Gość gość
ale glupia jestes, ze nawet sie pytasz o takie rzeczy...musisz byc bardzo slepa, ze nie widzisz, ze ten facet to egoistyczny d**ek...napisalas cala litanie jego zachcianek a twoje zdanie w tej calej sprawie sie liczy? dziewczyno mloda jestes, masz 23 lata, nie pakuj sie jeszcze w pieluchy tylko pouzywaj zycia, po co konczysz studia? zeby prac facetowi brudne gacie i gotowac obiadki? zreszta kto przy zdrowym umysle po pol roku znajomosc**planuje juz tak powazny krok jak posiadanie dzieci....nie majac nawet mieszkania ani zarobkow pozwalajacych na utrzymanie dzieciaka

Gość gość
no ja bym bez slubu sie swiadomienie decydowala na dziecko. Powiedz mu ze nie musi byc huczne wesele, ale chcesz zeby dziecko mialo pelna rodzine I tez warto zaczac prace zeby np miec prawa do swiadczen. Zastanow sie dobrze, jeszcze jestes mloda I jak nie jestes pewna faceta to moze odpusccie?

Gość to jeszcze raz ja
Nie chce Cie obrazac, ale jesli sama nie widzisz w jakie bagno sie mozesz przez tego faceta wpakowac to jestes bezgranicznie glupia :O .... "bezgraniczne pragnienie dziecka" po pol roku znajomosci (!!!) hehe... a moze bezgraniczne pragnienie zlapania glupiej ktora w domu bedzie siedziela i pana i wladce obslugiwala ?? Dodatkowo chorobliwa zazdrosc dyskredytuje go zupelnie ! UCIEKAJ !!

Gość gość
slub to wydatek? Slub mozna wziac wydajac chyba ok 80 zl w USC, glupie gadanie. za granica jeszcze mniejszy problem. I po co ci zazdrosnik?

Gość 0 Terenia 0
Albo to prowokacja albo Autorka jest bezgraniczną idiotką 😴

Gość gość
Takich to lepiej omijac szerokim lukiem, a jesli sie na takiego przez przypadek trafi to s*******ac jak najszybciej sie da.

Gość gość
Hahahha znaja sie pol roku i ona sie o dziecko pyta :D jasne daj mu sie zaplodnic a potem radosnie przyjedzcie do uk pobierac zasilki.potem bedzie cie lał po mordzie kilka razy dziennie tak jak wiekszosc polakow.zasmakujesz polskiego zycia z polskim muslimem. Powodzenia kretynko ;)