Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lutsy

Wierzycie w magię? Bo mam problem...

Polecane posty

Gość Lutsy

Dziewczyny, to brzmi mega głupio, ale moja kuzynka która się zajmowała tarotem i ogólnie ezoteryką mi powiedziała, że jestem jakimś wędrowcem czy czymś takim, ponieważ od paru tygodni noc w noc śnią mi się jakby wydarzenia z życia kogoś innego (zawsze tej samej osoby). Po prostu codziennie kładę się spać i nagle jestem w domu który znam już całkiem nieźle, spotykam ludzi których znam i ogólnie wykonuję różne czynności. Tylko mam wrażenie, że to się dzieje w innych czasach, bo nie mam telewizora na przykład. Tak co noc. Już czasem jak rozmawiam ze znajomymi na jawie to nie pamiętam czy coś mi się przytrafiło we śnie czy nie. Czy ja jestem jakaś nienormalna czy to sobie sugeruje czy może powinnam iść do wróżki??

Gość Lutsy
to znaczy "spotykam ludzi których znam" bo już ich poznałam przez te kilkadziesiąt snów, nie ma tam nikogo kogo znam w prawdziwym życiu, wszystko jest inne, nie poznaję okolicy.

Gość gość
Nie wierz w fałszywych proroków , tarot wróżba to zło. Jeśli jesteś chrześcijanką to takie rzeczy w tej wierze są traktowane jako szatańskie wpływy na człowieka. Inaczej tacy ludzie , którzy to uprawiają są opętani w rozumieniu Kościoła. To oczym mówisz to sen sterowany . Podświadomie kreujesz swój sen . Poczytaj o tym .

Gość Lutsy
szczerze? nie jestem wierząca. Ale w kabałę i takie tam dotychczas też nie wierzyłam. co do snu sterowanego to ten musiałby być szczególnie wredny, bo po pierwsze generowałabym go nieświadomie a po drugie kiedy już śpię to nie mam wrażenia, że robię co chcę. Odgrywam narzucony scenariusz, w ogóle nie czuję się sobą i nie mam świadomości kontroli.

Gość martyna 33
magia to okultyzm.lepiej uważaj

Gość martyna 33
magia to okultyzm.lepiej uważaj