Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelaaa21

klamstwo, sterydy

Polecane posty

Gość Angelaaa21

Wiatm wszystich. No wiec od ponad roku jestem z moim chlopakiem. Miedzy nami jest raz dobrze raz zle, jak to w zwiazkach bywa. Pewien czas temu powiedzial mi ze chce zaczac brac sterydy, jednak powiedzialam mu ze jestem temu przeciwna i jesli sie dowiem ze cos bierze to bedzie koniec naszego zwiazku. Powiedzial ze sie na to zgadza i przysiega ze nie bedzie nic brac. Minelo troche czasu i dowiedzialam sie ze jednak bierze, nie chcial sie przyznac ale wkoncu jednak przyznal mi racje ze bierze. Dalam mu ostatnia szanse i powiedzialam, ze albo ja albo sterydy. Jego odpowiedz od razu brzmiala ze oczywiscie ze ja. Dlugo o tym rozmawialismy, obiecywal, przepraszal, mialo to sie juz nie powtorzyc, a jednak. Wciaz bierze, wstrzykuje sobie. Jeszcze nie wie ze wiem ze dalej to robi, widze sie z nim jutro. Mam zamiar to skonczyc bo nie ma sensu tkwic w zwiazku w ktorym obietnice to klamstwa. Co o tym sadzicie? Prosze o powazne odpowiedzi :)

Gość gość
lecisz na kłamców i drani nic innego wywnioskować nie można

Gość gość
kobieto, to nie forum ma decydować, czy z nim zerwiesz czy nie. drażni Cię, że bierze sterydy, kłamie, więc, ...rób co chcesz, do cholery!!!!

Gość anna aa
Andżela i koks-dres hehehehe

Gość Ryfka     Goldman
"Trudne sprawy"