Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DORCIA dorcia

WYCOFANIE OJCOSTWA

Polecane posty

Gość DORCIA dorcia

Witam Chciałabym prosić o pomoc, podpowiedź bądź może ktoś był w podobnej sytuacji.... Urodziłam dziecko byłam pewna że partnera, było podobieństwo itd. po pół roku partner dał mi papierek, który mówił iż on nie jest ojcem biologicznym mimo tego chciał być z nami. Zrobiłam test ponownie… Nie mogłam uwierzyć w test partnera, myślałam że kłamał, niestety lub stety ponowny test pokazał to samo. Partner cały czas mnie "olewał" odwiedzał nas dwa razy w miesiącu, w tym czasie złożyłam wniosek do prokuratury o zaprzeczenie ojcostwa, tam powiedziałam prawdę, że nie wiem kto jest ojcem gdyż była to jednorazowa przygoda lecz mój partner wie co innego, wstydziłam się przyznać do prawdy więc podałam mu imię i nazwisko faceta który nie ma nic wspólnego z moim dzieckiem. Jakiś czas temu rozstałam się z partnerem a on pragnący zemsty zmienił zeznania w prokuraturze podał imię i nazwisko niczemu nie winnego faceta... Czego mogę spodziewać się w sądzie? Może któraś mama była w podobnej sytuacji????

Gość Ale to już było
Szczerze współczuję.Kłamstwem daleko nie zajdziesz! Skoro bzykałaś się, nie znając facetów, mogłaś podać "ojciec nieznany"a ty posądzasz niewinnych chłopów?! Trudno doradzać osobie nie zrównoważonej psychicznie:D

Gość informatyk_wlkp
eee tam, to tylko do 3 lat więzienia, a dziecko trafi do domu dziecka

Gość gość
W sądzie możesz otrzymać karę za fałszywe oskarżenie i kłamstwo! Sąd nie łaskawy dla kłamców i krętaczy!😠 Szukasz jelenia do płacenia alimentów?! Tupetów ci nie brak!

Gość DORCIA dorcia
to nie tak że kłamałam i że bzykałam się z innymi nieznajomymi... Nie osądzajcie skoro nie znacie... Ze wszystkich wyliczeń wychodziło że zapłodnienie było z partner a po porodzie dziecko był bardzo podobne do niego... W prokuraturze powiedziałam prawdę ....

Gość DORCIA dorcia
i nie szukam nikogo do płacenia alimentów, chcę tylko aby wszystko było wyjaśnione.... Czyli ojciec nie znany....