Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CoSadzicieOnaiwnychPolkachKtorePoZnajomosciZinternetuWyjezdzajaDoN

Polecane posty

Gość gość

jak w tytule!!!! mnie ręce opadają

Gość gość
do muzułmanina np do Egiptu Tunezji Afryki!!!

Gość gość
o ile mi wiadomo Egipt jest w Afryce tępoku:P

Gość gość
chodzi,mi o,typowego afrykanina!! egipcjanina, tunezejczyka Tepoku wyżej

Gość gość
chodzi,mi o,typowego afrykanina!! egipcjanina, tunezejczyka Tepoku wyżej

Gość gość
Dla polki murzyn lub ciapaty to szczyt marzeń. Za takim wskoczą w ogień, taki mężczyzna nie musi być przystojny i mieć pieniądzy, liczy się tylko i wyłącznie odmienność tych facetów.

Gość gość
*pieniędzy

Gość gość
chodzi mi o to, że zauroczony nimi nasze robaczki Noe zdają sobie sprawy z zagrożenia jaki,je tam czeka z życia a raczej więzienia zza życia KOBIETY,OPAMIETAJCIE się nie jestem rasistką!! Ale nie można w ciemno jechać do muzułmanina tylko dlatego że on wam mówi i Love you na skejpie!!!

Gość gość
to fakt co nie ktore polski dla kuuutasa i kasy zrobia wszystko zapominajac na co bog dal rozum

Gość gość
ja tam ciemnych nie lubię, internetowych znajomości nie nawiązuje ale niektórym tym kobitom to się nie dziwię. Jak idę ulicą to przystojnych, zadbanych facetów mogę zliczyć na palcach jednej ręki. Połowa to tłuściochy w brudnych spodniach i za dużej kurtce. Polacy weźcie się za siebie! Od kobiet wymagacie perfekcyjnego wyglądu a sami pożal się boże! U mnie na siłowni dwa razy więcej zgrabnych ćwiczących kobiet niż facetów a jak już są to grubaski truchtające na bieżni!

Gość gość
nie chodzi.o kasę co może mieć taki muzułmanin!!!przestań już z tą kasą oni chcą Polki żeby dostać się do Europy!!!

Gość gość
nie chodzi.o kasę co może mieć taki muzułmanin!!!przestań już z tą kasą oni chcą Polki żeby dostać się do Europy!!!a jak zazdrosny i uderzy to wydaje się im,ze on taki,męski i tak,ja bardzo kocha bo zazdrosny strasznie a jej były misiu,z Polski,był ciepłą klucha! w czym są dobrzy muzlumani w Seksie Ale nie w życiu atu,jesteś sprzątaczka kochanka kucharka a na zakupy chodzie Jeśli sZanowny,pan,c***ozwoli z cało -rodzinna obstawa!!! miesZkam w Kuwejcie jestem Polką pracuje jako pielęgniarka!!

Gość gość
ale to jest prawda ciapaki nie szanuja tak naprawde bialych Kobiet maja je za nic ! jedynie sa one im potrzebne aby zdobyc mozliwosc pobytu w Europie jakbyscie posluchali jak sie wyrazaja o bialych Kobietach to by sie wam zaraz odechcialo amorow z tymi brudasami a po mordzie to kazda dostaje od nich

Gość gość
Odpowiedź zawarta w tytule, naiwne, i głupie..

Gość gość
racja taki powie aj lowe ju i już ta do nniego leci hahaha wio panie wio na bryczce do kozojebca

Gość gość
dokładnie głupota panienek nie zna granic