Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juska23

Prosze o szybka odpowiedz.

Polecane posty

prosze o szybka odpowiedz. Otoz, od kilku dni boli mnie w klatce piersiowej z lewej strony, uczucie tak jakby cos gniotlo, sciskalo, promieniuje do barku i lopatki, czesto miewam kolatania serca, bez zadnych przyczyn, zdaza sie tez w nocy. Czasami nie umiem tak jakby do kocna nabrac powietrza, musze kilka krotnie nabrac glebokiego wdechu zeby bylo juz ok. Czasem zaboli mnie w klatce piersiowej przy wdechu. Moge miec poczatek choroby serca ?

Gość gość
idź do lekarza, chyba nie oczekujesz odpowiedzi na Twoje pytania na forum internetowym tu nie ma lekarzy, a nawet jeżeli są, to nie diagnozują na odległość

Gość gość
Idź do lekarza. Możesz mieć problemy z sercem, możesz mieć z tarczycą, a może to być również przeziębienie, więc problem może leżeć w płucach.

Gość wwwwwwm
Możesz mieć, ale powodu mogą być też inne. Bez badań się nie obejdzie. W najlepszym przypadku to np. tylko niedobór magnezu.

Gość wwwwwwm
Była tutaj na forum kiedyś taka dziewczyna, która zaczynała mieć problemy z sercem. Okazało się, że to od odchudzania. Nawet się przyznała, że ma anoreksję. Trzeba organizmowi dostarczać to co mu potrzebne. Szczególnie kiedy jest się narażonym na dodatkowy wysiłek, stres.

Gość gość
To może być nerwica, problem z kręgosłupem piersiowej, refluks żołądkowych lub zawał Ja miałam takie objawy myślałam ze to zawał, wylądowałam w szpitalu i okazało sie ze to tylko refluks, ale objawy były masakra i nigdy przedtem nie miałam tak potwornego bólu w klatce piersiowej

Rozumiem Was. Moj brat ma problemy z sercem. Na pewno nie mam problemow z tarczyca bo mialam pod tym katem badania robione, nie odchudzam sie bo nie mam z czego, jestem szczupla dziewczyna od urodzenia, biore witaminy rozne, odzywaiam sie dobrze. Tylko od kilku dni jak nie po lewej stronie klatki piersiowej zakluje, zaszczypie i zaczyna promieniowacdo ramienia lewej reki. Pozniej przy na bieraniu powietrza boli mnie po srodku klatki piersiowej. Ja tylko chcialam sie cos dowiedziec. Wiem ze musze isc do lekarza ;)

Rozumiem Was. Moj brat ma problemy z sercem. Na pewno nie mam problemow z tarczyca bo mialam pod tym katem badania robione, nie odchudzam sie bo nie mam z czego, jestem szczupla dziewczyna od urodzenia, biore witaminy rozne, odzywaiam sie dobrze. Tylko od kilku dni jak nie po lewej stronie klatki piersiowej zakluje, zaszczypie i zaczyna promieniowacdo ramienia lewej reki. Pozniej przy na bieraniu powietrza boli mnie po srodku klatki piersiowej. Ja tylko chcialam sie cos dowiedziec. Wiem ze musze isc do lekarza ;)