Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekaz pieniężny western union problem

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony siostry wysłał mi pieniądze od niej, z tym, że podał moje panieńskie nazwisko i nie chcieli mi wypłacić. On internetem korekty zrobić nie może a do banku nie ma czasu iść. O co tu chodzi, przecież mam to nazwisko wpisane w rubryce nazwisko rodowe i wiadomo, że to ja, czy może system ich nie przepuścił, bo brałam kiedyś tam przekaz na stary dowód i nazwisko. Starego dowodu nie mam, pamiętam jego numer. Czy iść tam jeszcze raz, czy do innego banku, gdzie nie mają mnie w systemie

Gość gość
Narzeczony siostry musi zadzwonic do oddzialu western union i wytlumaczyc im sprawe. Oni wtedy spowrotem mu przesla pieniadze z potraceniem za "wysylke" i on musi wyslac te pieniadze jeszcze raz ale na te nazwisko i adres ktore teraz masz w dowodzie.

Gość gość
Malorozgarniety ten koleś a twoja siostra nie wie jakie masz aktualne nazwisko ?

No dokładnie, oni maja takie procedury, a nie inne, i nikt nie wypłaci C****eniędzy w takiej sytuacji.Byłam świadkiem (kiedy odbierałam swoje pieniążki), babka w banku przyczepiła się, że pieniądze są na Władka, a gość miał Władysław w dowodzie..

Gość gość
Nie potracaja za wysyłke zrobią korektę i wyślą

Gość gość
najlepiej jest ustalic kod do odbioru i wtedy nie ma takich problemów