Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawSze tWoja

Fubu, tęsknię

Polecane posty

zakładać i usuwać coraz to nowe tematy. x To akurat fakt;).

Gość Ryfka     Goldman
Powinniśmy się zastanowić, czemu ona tak pokrętnie działa. Zdemaskować i publicznie ośmieszyć.

Gość Ryfka     Goldman
Nie wiem. Może jakiś antysemita?

Gość Ryfka     Goldman
Tak? A taka jedna pani marzyła o szarym narożniku i też nie dostała. Życie bywa brutalne.

Gość Ryfka     Goldman
Pozwolicie, że nie wezmę udziału w tym antyżydowskim spisku?Jakoś nie mam weny...

Ryfka Sandra cię lubi tylko jest nieśmiała.. Napisz mi w czym byłaś podobna do mnie, że się tego wstydzisz.

Gość Ryfka     Goldman
Nie chce mi się synu gorszego boga. Jak tobie się chce to sobie odpowiedz sam na to pytanie. Wskazówka jest tam gdzie nasza ostatnia niebiesko-niebieska rozmowa.

Boże rozwalasz mnie, przychodzisz i mówisz do mnie belferskim tonem jesteś taki, a taki, niby nie lubię cię ale cię lubię, nie wiem ale ty wiesz, i w dodatku nie chce ci się. Jesteś vera? Jak już mówiłem lubię żydówki ale chude jak z Oświęcimia.

Gość Ryfka     Goldman
Schlebia mi kiedy zwracasz się do mnie "Boże". Nie nadinterpretuj. Nie lubię Cię i nie ma w tym żadnej przewrotności. Dziś uważasz, że granice dobrego smaku nie istnieją, też tak kiedyś myślałam, dziś twierdzę inaczej, bo z tego się wyrasta. Nie, nie jestem verą, ale jeśli to dla Ciebie takie istotne google chętnie C***odpowie🖐️

"Każdego pociągają inne przyjemności" - Wergiliusz. 1 wiek przed naszą erą. Rzymianie wiedzieli że granice dobrego smaku nie mają granic. Poza tym ograniczać się można tylko kiedy ma się dość, a nie dlatego że się z czegoś wyrosło. No i i właściwie niczego się nie dowiedziałem, nadal nie wiem z czego wyrosłaś, ani co mam wpisać w google - twój żydowski nick?

Gość mistrz picia
wpisz jezus,ale z małej!

Gość marlcia
syn fububu jest jakiś dziwny

Gość marlcia
ciekawe czemu go wcześnie j nie było

Gość marlcia
pamietam ze tesknił za jakas marlenka a teraz sandra dziwne to wszystko trudne do rozszyfrowania

Gość gość
a ta zuza też ch*j wie skąd

i nie cytuj filmu "życie ma sen" :)ale powiem ze lubię te wasze p********ie pusta zwłaszcza tej k***wki fubusia :)... a woltaren to moja stara z ogonem jak twój matka :)

Gość pituleczek
fubu jest żydem?

zrobił mi loda za kostek czekolad jak w pianiście to raczej żyd :) z grywa jakiego cwaniaka na kafe a p***a z niego bo ogarnia sobie dziewczyn kobiety na kafe wejs pa-szczecie jedz na a4 choć, ostatnio się nie odzywałem bo na ch*j mi ten pajac !!! ale sama pani S twierdziłaś ze to forum dal kobiet to co ta p***a tu robi ? bo ja się mogę bardzo udzielić na tym forum i zagasić ta jego świeczkę nie robię tylko tego na wzgląd twoje osoby i lepiej zamknij pomiocie ryj nowosolska suko o ładnych nogach ...

i wejść śmieciu zmień te zdjęcie bo obrażasz tego wybitnego aktora któremu mógł byś tylko d**ę wylizać Al Pacino ? i ty masz problem do mojego topiku śmieciu !!

Tak samo Będe miał jak czytam te twoje g***a .. które harry potter pisze... - Jestem przestraszona i zasmucona tym niesprawiedliwym wyrokiem - powiedziała Amanda Knox, skazana na 28,5 roku więzienia za zabójstwo brytyjskiej studentki Meredith Kercher. Taki wyrok wydał sąd apelacyjny we Florencji. Amerykanka wysłuchała go w swoim domu w Seattle. Wspólnik i były partner Amandy, Raffaele Sollecito, usłyszał wyrok 25 lat pozbawienia wolności. Obrońcy obojga już zapowiedzieli odwołanie się do Sądu Najwyższego. Amanda i Raffaele nie przyznają się do winy. To już czwarty wyrok w tej głośnej na świecie sprawie. Czwartkowa rozprawa trwała około 12 godzin. Ogłoszenie wyroku opóźniło się o kilka godzin. Prokurator domagał się 30 lat więzienia dla Knox i 26 lat dla Sollecito. Amanda "zamarła" słysząc decyzję sądu Amanda Knox winna morderstwa Sąd we Florencji... czytaj dalej » Amanda Knox wyrok sądu usłyszała w swoim domu w Seattle w Stanach Zjednoczonych, dokąd wróciła po czteroletnim pobycie we włoskim więzieniu i procesie uniewinniającym. Zapowiedziała, że nie wróci do Włoch. Szanse na jej ekstradycję, po uprawomocnieniu się wyroku, są niewielkie. Adwokaci młodej Amerykanki poinformowali, że "zamarła" słysząc decyzję sądu we Florencji. - Ten surowy wyrok nie jest pocieszeniem dla rodziny Kercher - powiedziała skazana w wypowiedzi dla telewizji ABC. Natomiast Raffaele Sollecito pojawił się w sądzie rano, ale w chwili odczytania werdyktu nie było go na sali. Powrócił do swojego domu w Apulii na południu Włoch. Sąd zabronił mu opuszczania kraju i odebrał paszport w związku z - jak wyjaśnił - groźbą jego ucieczki do państwa, z którym Włochy nie mają umowy ekstradycyjnej. Odmówiła udziału w seksualnej orgii Proces w sprawie zabójstwa Kercher to jedna z najgłośniejszych spraw sądowych ostatnich lat. Szczegółowo relacjonują ją media we Włoszech, Wielkiej Brytanii i USA. Na temat tej zbrodni nakręcono dwa filmy fabularne. Amanda Knox nie przyjechała na rozprawę. Wysłała sądowi e-mail - Jestem... czytaj dalej » Ciało studiującej w Perugii 22-letniej Brytyjki znaleziono 1 listopada 2007 roku, po zabawie z okazji Halloween, w domu, który wynajmowała z innymi studentami. Prokuratura twierdziła, że Kercher została zabita w czasie próby g****u i za odmowę udziału w seksualnej orgii. Wkrótce potem, pod zarzutem zabójstwa, aresztowano współlokatorkę Kercher, Amandę Knox i jej przyjaciela Raffaele Sollecito. Natomiast w Niemczech, kilka dni później, zatrzymany został znajomy tej grupy studentów, Rudy Guede. Syn imigrantów z Wybrzeża Kości Słoniowej uciekł natychmiast po dokonanej zbrodni. Sąd pierwszej instancji skazał go na 30 lat więzienia. Kara ta została potem zmniejszona do 16 lat. Sensacyjne uniewinnienie W 2009 roku Knox została skazana na 26 lat więzienia, a Sollecito na 25 lat. W 2011 roku sąd apelacyjny uchylił jednak ten wyrok i uniewinnił oboje. Wyszli na wolność. Natychmiast po opuszczeniu więzienia Knox wyjechała z Włoch i wróciła do Stanów Zjednoczonych. Uniewinnienie uznano za sensację, która długo była tematem debat w mediach. Oskarżyciel odwołał się od wyroku sądu apelacyjnego i sprawa trafiła do Sądu Najwyższego. Prokurator argumentował, że skazani zostali zbyt pochopnie uniewinnieni. Krytykował forsowaną jego zdaniem przez sąd apelacyjny tezę, że tych dwoje młodych ludzi jest zbyt inteligentnych, żeby mogli dopuścić się morderstwa. Sąd Najwyższy uchylił wyrok uniewinniający i nakazał powtórzenie procesu apelacyjnego

Serca,które w jarzmach sumienia, nagle przestało bić... Wiara,które gdzieś tam zatracone, wskrzesiła najgorszego demona... Nadzieja, która już dawno temu umarła. w słomianym zapale... Przyjaźń, która przerodziła się, w wojnę na śmierć i życie... Miłość która zgasła, w zgliszczach zdrady.. ..Jak najbardziej czynią nas ludźmi!!!!