Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest maminsynkiem pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Facet 32 lata. Mieszka z mama. Nie pracuje bo po co? Mama daje na papierosy i piwo! Spi do 10tej mama obiad dwudaniowy robi zawsze i podaje mu. Kolacje herbate i bulke co wieczor do pokoju mu przynosi. Gdy jest dlugo poza domem dzwoni za nim po 5 x by szybko wracal. Z mama do wujka na wies. Z mama do lekarza. Sorry kochanie ale dzisiaj sie nie spotkamy bo musze z mama pojsc do kogos cos tam pomoc. Bedac z dziewczyna na spotkaniu mama dzwoni raz drugi trzeci- odbiera i gada za zaraz wraca. Mowi dziewczynie ze mama mu wybrala stroj na randke. Dziewczyna pyta moze zamieszkamy razem damy rade- on, nie moge bo mama mi powie bym juz nigdy nie wracal a co najgorsze musze mieszkac z nimi by dom przepisali. Co o tym sadzicie!?

Gość gość
same pieprzycie raz po raz o szanowaniu matki, ze przekłada się na szanowanie kobiety, żony, więc w czym problem? a ty kim dla niego jestes dziewczyną?? :D

Gość gość
Bylam dziewczyna a czy nadal jestem nie wiem- wiem tyle ze wybral matke zamiast mnie wiec kontakt po prawie dwoch latach skonczyl sie.

Gość gość
nie wiesz, bo języka w gębie nie nosisz, pewnie tylko do kościoła, z chłopakiem rozmawiasz tylko w niedziele, albo wgl, nie dziwne więc, że masz taki PROBLEM :D

Gość gość
Sluchaj, poswiecilam wiele dla nas, znosilam ta matke ale teraz to juz przegiecie. Czy jak na 32latka on moze sie zmienic? Zrozumiec?

Gość gość
Facet to d**ek! Ciesz sie dziewczyno,ze to sie skonczylo. Maminsynkiem zawsze bedzie.

Gość gość
Nie zmieni sie.

Gość gość
gość Sluchaj, poswiecilam wiele dla nas, znosilam ta matke ale teraz to juz przegiecie. xxx ty do jego matki masz pretensje??? a on co? święta krowa?

Gość gość
Tolerowalam ta nadopiekunczosc matki tolerowalam to ze musial tu z matka czy tam ale ilez mozna- chcialam sie spotkac cos ruszyc do przodu to nie bo matka wazniejsza. Tak przez cale zycie. Nie mamy kontaktu. Nie wiem czy napisac list do niego czy jak?

Gość gość
Chcialabym napisac jakos to wszystko wyjasnic. Klamal mnie tez to tez chcialabym wyjasnic. Ale czy on chce? Jego matka stwierdzila ze nie powinien miec zadnej kobiety niestety tu jej przytakuje. Nie wiem czy na idiotke nie wyjde piszac list.

Gość obesrwator życia
nie jest bo pali papierosy ( a c***y nie palą) Tak wynika z moich długoletnich obserwacji, introwertycy nie palą i tak szpanować nie umieją a potem się dziwią że po 30-tce są dalej i dalej sami z garstką znajomych którzy podobnie jak większość byłych znajomych i tak nabijają się z nich za ich plecami

Gość gość
To kim jest? Co ja mam zrobic? Kocham go.

Gość gość
Jeśli facet szanuje swoją matkę i pomaga jej to jest maminsynkiem !

Gość gość
Zapamiętaj matkę ma się jedną a takich jak ty można mieć na pęczki !!!. Kumasz czy dalej do ciebie nie dociera tempa dzido?

Gość gość
daj sobie spokój , to typowy maminsynek , do tego nierób. Jak można mieć tyle lat i nie pracować . Matkę trzeba szanować , pomagać , ale to nie znaczy że nie należy mieć własnego życia. On jest leniem i tak mu wygodnie. Chciałabyś związać sie z takim facetem , mieć z nim dzieci ? Jaka przyszłość by Cię z nim czekała , co kiedy pojawiły by się dzieci , kto by je utrzymywał w pierwszych miesiącach , kiedy nie mogłabyś pracować. Uciekaj dziewczyno , kiedyś spotkasz normalnego człowieka i będziesz szczęsliwa

Gość gość
O ja pierdziele. Facet porazka!

Gość gość
gość Jeśli facet szanuje swoją matkę i pomaga jej to jest maminsynkiem !

Gość gość
Szanowac matke trzeba ok i od czasu pomagac- to nie jest maminsynek, ale jak non stop sa w kontakcie jak z matka woli gdzies pojechac niz z dziewczyna to jest maminsynkiem.

Gość drekkk
Nie on nie jest mamisynkiem, on jest zwykłym śmierdzącym leniem a ze w życiu nic za darmo to musi jej usługiwać

Gość gość
mama ryba,no i przej****e!

Gość gość
jaka ryba??

Gość gość
gdybyś dalej utrzymywała z nim kontakt to znaczy jesteś warta tego fajtłapy i lenia, a życie z nim to miałabyś z******te, ale jako służąca

Gość gość
służąca ktora ma wszystko to księżniczka

Gość gość
Dobrze że tego chama przegoniłas bo miałabys tesciowa w domu cos czuję.

Gość gość
dwie ryby to już akwarium

Gość gość
Oj wiem, ale wiecie ciezko mi troche, na zdrowy rozum to faktycznie bez przyszlosci! Facet bez pracy, bo mama na tacy wszystko poda. Ciekawe czy kiedys sie zmieni zrozumie?

Gość gość
ale gdzie tam! to wspaniały, wrażliwy, delikatny mężczyzna! tylko ta jego matka - stara wredna suka i świnia - powinna się powiesić na najbliższym drzewie i nie przeszkadzać młodym,prawda?