Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapach do odkurzacza problem

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam odkurzacz Zelmer Jupiter i dostałam zapach do odkurzacza firmy Worwo w postaci takich tamponików. Jak to stosować? Gdzie to umieścić? We worku?

Gość gość
Wrzuć do worka.

Gość gość
Guzik, odkurzyłam całe mieszkanie, wrzuciłam zapach do worka i nic nie czuć :( a zapach bardzo ładny. Może trzeba go umieścić gdzie indziej?

Gość 61ella
Umieść tamponik przy filtrze ja też mam zelmera odyssey. Umieściłam przy filtrze. Gdy powietrze jest wydmuchiwane to zapach roznosi się w pomieszczeniu.

Gość gość
Dla mnie to tez jest super rozwiązanie i kupuj***ardzo czesto i odkurzanie stało sie naprawde przyjemnością wiec spokojnie polecam.

Gość gość
pierwszy raz słysze o zapachach do odkurzacza. Moja siostra teraz kupiła jakoś niedrogo odkurzacz Amiki, jego filtr wylotowy nie wypuszcza powietrza z tym syfem tlyko juz jest w pewnym stopniu oczyszczone no i ma sie nie przegrzewać,a to dobrze, bo jej stary odkurzacz był jak suszarki niektóre, kotóre się wyłaczają i trzeba odczekać aż ostygną, żadnych zapachów nie ma ani nic.

Gość gość
Ja nie muszę używać żadnych zapachów bo mam odkurzacz wodny Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl, który pochłania cały nieprzyjemny zapach i zamienia w świeże powietrze. Ma dwustopniową filtrację i dzięki temu usuwa wszelkie szkodliwe zanieczyszczenia

Gość gość
Super pomysł. Zawsze jako drobny prezent własnie mozna wybrać takie produkty i dołozyć je chociazby do wiekszego prezentu. To moim zdaniem własnie też sie zawsze sprawdzi.

Gość gość
Ja tam zdecydowanie wolę odkurzacze bezworkowe. Takie, które mają filtry i są zdecydowanie skuteczniejsze. Kupiłem niedawno nowy filtr od www.proton-filters.pl i sprzęt działa jak nowy. Nie rozumiem po co marnować pieniądze i męczyć się z workami skoro filtry do odkurzaczy to zdecydowanie lepsze rozwiązanie.

Gość monika

Ja polecam zapachowe worki z firmy C2C, są w dobrej cenie i solidnie wykonane. Muszę przyznać, że to duży plus, ponieważ przyjemny zapach jak się odkurza, aż chce się sprzątać.