Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Undressed

ADMINISTRATORZY którzy mają gdzieś zgłoszenia do usunięcia

Polecane posty

Gość Undressed

Dodałam niedawno temat i teraz chcę go usunąć. Zgłaszałam wczoraj rano temat do usunięcia, a nadal widnieje na forum :| Ja przyśpieszyć ten proces, żeby administratorzy ruszyli się i szybciej przyjmowali te zgłoszenia? :/ Można do nich jakoś napisać, bądź chociaż ich zlokalizować?

Gość gość
napisz im pare milych slow to cie samo zlokalizuja

Gość Undressed
Japierdziele, chciałam im poprostu napisać, a raczej poprosić o to aby usunęli mój temacik trochę szybciej ;)

Gość gość
Nigdzie jest napisane, że cokolwiek muszą usuwać. Zgłoszenia są rozpatrywane przez 20-osobowy komitet, pewnie twoje zostało odrzucone.

Gość Undressed
Jest to trochę bezsensu, jak dla mnie...Jeśli nie chcę aby mój temat dalej był na forum, to co mam zrobić? Stanąć dla nich na głowie? Bo to chyba jedyny sposób ;)

Gość gość
następnym razem zanim opublikujesz w sieci coś, co wolałabyś później usunąć, przeczytaj regulamin danego forum ;)

Gość MOSZNA NACIAGNIETA NA GLOWE
Nic, teraz twoi znajomi, mąż, chłopak prędzej czy później trafią na ten temat a ty od dziś będziesz żyła w ciągłym strachu :classic_cool:

Gość Undressed
Hahaha MOSZNA NACIAGNIETA NA GLOWE kocham sarkazm, dzięki za ubaw :D Opublikowałam to, bo chciałam pomocy, dostałam ją, także nie ma sensu aby temat zajmował miejsce na forum ;)

Gość gość
ja dalam do skasowania 3 tygodnie temu. zero reakcji. tu k***a nikt nie pracuje. albo maja przkaz zeby niczego nie kasowac.kfe zeszla na psy.