Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laboga, nasi przyszli mezowie do nas plyna

Polecane posty

Gość gość

Międzynarodowa Organizacja do spraw Migracji (OIM) opublikowała raport, z którego wynika, że blisko 45 tys. imigrantów podjęło w 2013 roku ryzykowną podróż przez Morze Śródziemne, by dotrzeć do Włoch lub na Maltę. 700 osób zginęło. 700 c**ackich zlewow zostalo bez szansy :(

Gość gość
ilez niedoszlych wdow zaplacze za taaaka partia w podartych portkach :(

Gość gość
polskie pozeraczki egzotycznych serc ubolewaja nad ta strata

Gość gość
zdesperowana twoj doplynal na materacu dmuchanym ? :D

Gość gość
Zono ! jestes tepa ? czy grasz tepa. temat nie ma nic wspolnego ze smiercia tych desperatow ale ty i tak nie zrozumiesz, wiec wyjdz z tematu nieszczesnico :)

Gość gość
blockhead twoje drugie imie to glupota, buziaczki :*

serio? I vice versa zatem. Doskonale wiem o co chodzi i dalej podtrzymuje swoje zdanie na twoj temat. Biedna, zakompleksiona jednostko (czlowiek to okreslenie nie dla ciebie).

Gość gość
blockhead=Tink :D :D :D

Gość gość
Tink i co z ta skarga na policji idiotko? :D Tak nas straszylas ze pol brytyjskiejcpolicji biegnie nas aresztowac i...cisza :D A bachor nadal taki kupkowaty powyginany? Hahaha!

Juz ci napisalam nie jestem tink, ale strasznie musiala ci nadepnac na odcisk skoro tak jej nienawidzisz. Swoja droga potwierdzasz tylko to co o tobie napisalam :D Przykre, ze ludzie nie maja swojego zycia i spedzaja je na kafe. To musi byc frustrujace :D PS Mozesz dalej pluc, mi to wisi i powiewa.

Gość gość
Muslimy Europy ale cwaniakujecie :D ładna i z klasą może wybrać, ha!

Gość gość
Mayor kope lat!!! Co tam? Te coraz jasniejsze wlosy pasuja do twojego IQ, coraz nizsze. Zaraz ci wypadna te biale klaki. Ktos chetny na nowe foty asienki??

Gość gość
biedna zalosna niedorozwinieta na b. ja jestem autorka tematu a ty rozmawiasz sobie ze swoja fanka. dalej podtrzymuje zes tepa i ograniczona umyslowo. ten temat cie przerosl jak wszystko co sie wokol dzieje. radze wiecej czytac ksiazek a nie siedziec na interii, to n ie bedzie dla ciebie zaskoczeniem wiele idiomow i skojarzen ktorych pojac nie mozesz i nie umiesz. juz tu sie popisalas na innym watku inteligencja i chamstwem rodem z magla do ciebie trzeba pisac jak do niedorozwinietego dziecka, bo wiele rzeczy nie lapiesz, a to meczace na dluzsza mete, zreszta znizac mi sie nie chce, musialabym kucnac a nie lubie sie wysilac, pa dziunka :)

Gość gość
Polskie zazdrosne muslimy, tresowaliście już żony dzisiaj? :D chyba nie, na kafe trzeba się obcym babom wp*****lać do łóżka?

Gość gość
Polskie zazdrosne muslimy, tresowaliście już żony dzisiaj? :D chyba nie, na kafe trzeba się obcym babom wp*****lać do łóżka?

Gość gość
Polskie zazdrosne muslimy, tresowaliście już żony dzisiaj? :D na kafe trzeba tresować obce baby? Żadna ładna nie chce d**y dać czy jak? :D

ojej ojej juz ci napisalam, ze na wsi to moze sie i takie twory uzywa, jednakze w wielkim miescie, nowoczesni ludzie rozmawiaja innym jezykiem :D zal ci mnie? No zobacz mam podobne odczucia wzgledem ciebie. Niunka? Jak dla ciebie Pani, wiejska holoto...

I jeszcze jedno bo jak widze nie zalapalas. Jezyk jakim operuje dostosowuje do rozmowcy, czyli w tym przypadku ciebie. Kulturalnego jezyka nie rozumiesz plebsie, stad moje chamstwo. Dotarlo do tego pustego czerepu? Czy musze przeliterowac?? Ze tez takie tepe strzaly jak ty maja dostep do internetu...

Gość gość
nowoczesni ludzie rozmawiaja innym jezykiem -- oczywiscie, nowoczesny to rynsztokowy dla ciebie. :) Pa pustaczku :*

Gość gość
blockhead nie spinaj tak posladow :D osmieszylas sie z kretesem tak tak" z kretesem" to tez za trudne slowko dla ciebie, siegnij po slownik pusty bebnie :) bo ty tylko nowoczesny jezyk znasz czyli szmato dziwo itd itp ITD ITP to skroty, eh ... musisz znowu po slownik siegnac, ciezkie zycie ma niewykszalcony tuman jednak :( :D

hahahaha chamki wypominaja innym jezyk. Dno prostaczki, dno :D plujcie dalej poczytam i sie posmieje jak wam zylka ze zdenerwowania wychodzi :D

chcialabys byc tak wyksztalcona jak ja poleczko :D no ale uczyc sie nie chcialo to teraz zostalo cj hejtowanie na kafe i podnoszenie chinczykow do rangi ciapakow :) i kto tu jest tumanem, prostaczko :o

Gość gość
niestety wsrod Polek jest wiele takich kobiet, ze jak nie dostana raz dziennie w gebe, to nie czuja sie prawdziwa kobieta... dlatego tak bronia tych ciapakow...

akurat nikt tu ciapakow nie broni, naigrywac sie z czyjejs smierci to bardzo slabe. No nic ta jalowa dyskusja do niczego nie prowadzi. Agresywna, zaklamana autorka, ktora wypomina innym chamstwo a sama jest po stokroc gorsza, nie wie co to dyskusja na poziomie. Trzeba sie znizac do jej zeby cokolwiek zrozumiala. A i z tym ciezko. Prostaczki juz tak maja. Nudne, zakompleksione, z zyciem na kafe :) smutne, az mi ciebie zal pusta imitacjo czlowieka.

Gość gość
Trzeba sie znizac do jej zeby cokolwiek zrozumiala. --- a teraz napisz to jeszcze raz po polsku albo po nowoczesnemu, bo polski ci z trudnoscia przychodzi bebnie afrykanski :)

Gość gość
ty jednak jestes glupia autorko. Pisze jak byk o poziomie czyli trzeba sie znizyc do twojego (poziomu). Idiotka z ciebie