Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu calowe telewizory macie ? Jaki lepiej kupić 37, 40, 42 czy 47 ?

Polecane posty

Gość gość

Bo 50 i wiecej to juz przesada wg mnie a 30 calowego nie chce, jakis taki maly mi sie wydaje od kiedy mam w domu 23calowy monitor do komputera

Gość gość
A ja mam 55 i kazdy kolejny byl wiekszy od poprzedniego. Kolejny tez bedzie pewnie wiekszy.

Gość gość
To przecież zależy od wielkośc***omieszczenia i odległości z jakiej będzie się oglądało. Przykładowo do małego pokoju z odległością od telewizora do kanapy 3-5 m wystarczy telewizor 32 cale i nie wydaje się za mały a wręcz dość duży...

Gość trynek
nie uwazam ze 55 calowy telewizor to przesada, wrecz przeciwnie. na takim gigancie mozna dopiero ogladac filmy czy mecze. oczywiscie wazna tez jest technologia obrazu i jakosc wykonania. jakbym mial wybierac to bym byl za telewizorem lg jak ten http://matrixmedia.pl/telewizor-3d-oled-lg-55ea980v.html , ktory oprocz 55 calowego obrazu posiada jeszcze zakrzywiony ekran. dobra jakosc dzwieku i aplikacje multimedialnego tylko przemiawiaja na jego korzysc. co ciekawe lg zaszalo z nowa technologia, dzieki czemu teraz plasuja sie na pierwszym miejscu w swiecie telewizorow. ;)

Gość gość
Czy to nie jest zawoalowane pytanie o rozmiary penisa?

Gość gość
Mój ojciec ma 50 cali. Jak wchodze do tego salonu to normalnie tylko ten tv istnieje. Zre prądu 190 W masakra. Niby pokoj 30 metrów, ale ten tv to dla mnie koszmarek przytłaczający całe pomieszczenie. No ale co kto lubi. 🖐️

Gość trykotka89
ja mam 55 ;) Ale akurat pokój jest bardzo duży więc to pasuje ;) No i my wszyscy mamy wady wzroku (genetyczne) :) Wcześniej w małej kawalerce mieliśmy 32 cale i wystarczał ;)